דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Hassana Investment Company ו-EIG חתמו על מזכר הבנות לשיתוף פעולה אסטרטגי בפרויקטים של תשתיות ומעברים אנרגטיים במזרח התיכון
Hassana Investment Company ו-EIG חתמו על מזכר הבנות לשיתוף פעולה אסטרטגי בפרויקטים של תשתיות ומעברים אנרגטיים במזרח התיכון
חיים נוי |  01/11/24 |  צפיות: 826

Hassana Investment Company ו-EIG חתמו על מזכר הבנות לשיתוף פעולה אסטרטגי בפרויקטים של תשתיות ומעברים אנרגטיים במזרח התיכון

שיתוף הפעולה מקדם יעדים משותפים להשקעה בערב הסעודית וביתר מדינות האזור באמצעות השקעה ממוקדת של מיליארד דולרמהקרן האזורית הייעודית של EIG

ריאד, ערב הסעודית וושינגטון, 31 באוקטובר 2024, (BUSINESS WIRE):

Hassana Investment Company (Hassana) ו-EIG, משקיעה מוסדית מובילה במגזרי האנרגיה והתשתיות העולמיים, חתמו על מזכר הבנות (MoU) לשיתוף פעולה בפרויקטים של תשתית ומעברים אנרגטיים במזרח התיכון באמצעות השקעה ממוקדת של מיליארד דולר מהקרן האזורית הייעודית של EIG, אשר Hassana שוקלת להפוך למשקיעת עוגן בה עם הקצאה של עד 250 מיליון דולר.

מזכר ההבנות מדגיש את מחויבותן המשותפת של EIG ו-Hassana להרחבת תיקי ההשקעות המקומיים והאזוריים שלהן בתשתיות ובמעברים אנרגטיים. השותפות שואפת לתמוך ביעדים של "חזון 2030" של ערב הסעודית ובמעבר האזורי הנרחב יותר לפתרונות של אנרגיה נקייה ובת-קיימא יותר באמצעות טיפוח השתתפות של משקיעים בינלאומיים והגדלת ההשקעות הישירות מצד גופים זרים.

מזכר ההבנות נחתם על ידי סעאד בין עבדול-מוחסן אל-פאדלי, מנכ"ל Hassana, ור. בלייר תומאס, יושב הראש והמנכ"ל של EIG.

אל-פאדלי אמר כי "Hassana שמחה להרחיב את השותפות שלנו עם EIG, המובילה במגזרי האנרגיה והתשתיות הגלובליים. הסכם זה משקף את המחויבות המשותפת שלנו לתמיכה בגידול בהשקעות בתשתית ובהקלה על המעבר האנרגטי בערב הסעודית ובשאר האזור".

תומאס ציין כי "היה לנו העונג לחבור אל Hassana בפרויקט "Pearl Pipelines" בערב הסעודית, וכעת אנו מצפים לקחת את הקשר בינינו לשלב הבא".

הוא הוסיף כי "אנו מאמינים שמעבר אנרגטי יהיה אחד מנושאי ההשקעה המכריעים בעשורים הבאים וכי משקיעים מובילים צריכים לעבוד ביחד במאמץ ליצור את מערכת האנרגיה האמינה, המשתלמת ובת-הקיימא הנדרשת על ידי החברה. אנו מחויבים לעשות בדיוק זאת".

עבדול-עזיז אל-גוואדימי, מנהל הפעילות של EIG במזרח התיכון ובצפון אפריקה, אמר כי "Hassana ו-EIG ממשיכות לחולל שינוי בזירה האנרגטית של המזרח התיכון. אנו שואפים ליצור עתיד בר-קיימא, להמריץ את הכלכלה ולחזק את המחויבות של האזור לפתרונות אנרגיה נקיים לעוד שנים רבות באמצעות השקעת הון בפרויקטים של מעבר אנרגטי".

אודות Hassana Investment Company

Hassana Investment Company היא מנהלת ההשקעות של הארגון הכללי לביטוח סוציאלי "GOSI". עם נכסים מנוהלים בשווי של למעלה מ-1.2 טריליון ריאל סעודי (320 מיליארד דולר), Hassana מנהלת את קרן הפנסיה הגדולה ביותר בעולם, עם תיק מגוון של השקעות מקומיות, אזוריות וגלובליות בנכסים מסוגים שונים.

Hassana שואפת להשקיע בטווח הארוך באמצעות גישה מחושבת, תהליכים איתנים וטאלנטים ברמה עולמית על מנת להבטיח כי תיק ההשקעות שלה יימצא בעמדה המאפשרת להעניק את תוצאות ההשקעה הטובות ביותר לצורך מתן מענה לצרכי הפנסיה העתידיים של כל הדורות בערב הסעודית.

למידע נוסף, היכנסו ל-www.hassana.com.sa.

אודות EIG

EIG היא משקיעה מוסדית מובילה במגזרי האנרגיה והתשתיות העולמיים עם ניהול נכסים בשווי של למעלה מ-24.9 מיליארד דולר נכון ל-30 ביוני 2024. EIG מתמחה בהשקעות פרטיות בתחומי האנרגיה ותשתיות הקשורות לאנרגיה ברמה עולמית. לאורך 42 שנות פעילותה, EIG השקיעה במגזר האנרגיה מעל 48.6 מיליארד דולר ביותר מ-414 פרויקטים או חברות ב-44 מדינות על פני שש יבשות. לקוחותיה של EIG כוללים רבים מתוכניות הפנסיה המובילות, חברות ביטוח, הקדשים, קרנות מוסדיות וקרנות הון ריבוניות בארה"ב, אסיה ואירופה. מטה חברת EIG ממוקם בוושינגטון, עם סניפים ביוסטון, לונדון, סידני, ריו דה ז'נרו, הונג קונג וסיאול. למידע נוסף, היכנסו לאתר האינטרנט של EIG בכתובת www.eigpartners.com.

הערה: הקרן האזורית הייעודית של EIG זמינה בשלב זה רק למשקיעים בשוק הגלובלי של אבו דאבי, בארגנטינה, באוסטרליה, באיי הבהאמה, בבלגיה, בברמודה, בברזיל, באיי הבתולה הבריטיים, בברוניי, בקנדה, באיי קיימן, בצ'ילה, בסין, בקולומביה, בקוסטה ריקה, בקפריסין, בצ'כיה, בדנמרק, במרכז הפיננסי הבינלאומי בדובאי, באקוודור, במדינות המשתייכות לאזור הכלכלי האירופי, באל סלבדור, באסטוניה, בפינלנד, בצרפת, בגרמניה, ביוון, בגוואטמלה, בגרנזי, בהונג קונג, באיסלנד, בהודו, באינדונזיה, באירלנד, באיטליה, ביפן, בג'רזי, בכוויית, בלבנון, בלוב, בליכטנשטיין, במלזיה, באיי מרשל, במקסיקו, במונאקו, במרוקו, בהולנד, בניו זילנד, בנורבגיה, בעומאן, בפנמה, בפרו, בפיליפינים, בפולין, בפורטוגל, בקטאר, ברוסיה, בערב הסעודית, בסינגפור, בדרום אפריקה, בקוריאה הדרומית, בשבדיה, בשווייץ, בטאיוואן, בתאילנד, בטורקיה, באוקראינה, באיחוד האמירויות הערביות, בממלכה המאוחדת, באורוגוואי ובווייטנאם.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –https://www.businesswire.com/news/home/54143888/en

למידע נוסף - מדיה

.Sard Verbinnen & Co
קלי קימברלי / ברנדון מסינה
212-687-8080 1+
[email protected]

מקור: EIG

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
U.S. Polo Assn. מפיחה חיים בקונספט "המשחק מתחיל" באמצעות הקולקציה הגלובלית לסתיו-חורף 2026
מותג בהשראת עולם הספורט חוגג את סגנון הקמפוס, המורשת האמריקאית וחולצת הפולו האייקונית שמקורה באזור הכפרי והפסטורלי של ניו יורק

קבוצת ProductLife משלימה את הפיכתה לקבוצה אחת ומאוחדת, בעלת מכלול יכולות אנושיות ודיגיטליות מקצה לקצה בתחום מדעי החיים
איחודן של 26 חברות, שנרכשו לאורך שש שנים, לכדי זהות אחת – הבאה כעת לידי ביטוי במותג חדש: PLG | אינטליגנציה מתקדמת למדעי החיים

טכנולוגיה מסוגננת: KAIYI X7 Hybrid מציגה עיצוב מחשמל
מאז הפרמיירה הגלובלית באפריל 2026, ה-KAIYI X7 Hybrid נכנסה אחד אחר השני לשווקים במרכז אסיה, אפריקה, דרום אמריקה והמזרח התיכון, והפכה למודל חשוב עבור KAIYI Auto בהיבט של הרחבת עסקיה מעבר לים ובקידום הגלובליזציה של המותג.

על פי Holafly for Business,‏ 52% מהנוסעים העסקיים מעניקים עדיפות לאבטחה כאשר החברות מספקות את החיבור שלהם
כאשר נוסע עסקי נוחת במדינה חדשה, ביטול מצב הטיסה והתחברות לרשת הם מהצעדים הראשונים שעליו לבצע: ייתכן שעליו להצטרף לפגישה דחופה, לגשת למצגת או להשיב ללקוח הממתין לתגובה. בהיעדר פתרון מטעם החברה, העובד נאלץ למצוא בעצמו דרך להתחבר.

יוניבר סולושנס מחזקת את פורטפוליו מוצרי היופי והטיפוח האישי שלה בצפון אמריקה באמצעות שותפות בלעדית להפצת חומצה גליקולית מתוצרת קבוצת CABB
שיתוף פעולה מרחיב את הגישה לרכיבים בעלי ביצועים גבוהים ומאיץ חדשנות בפורמולציות

Blackline Safety ממנה את ג'ון בולדווין לתפקיד מנכ"ל
קודי סלייטר יקבל את תפקיד יו"ר מועצת המנהלים ואדריכל ראשי לאחר 15 שנים בהן הוביל את Blackline

Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית כתוצאה מצמיחת מרכזי נתונים באמצעות הגנה על יערות עד, וממנה את Xange.com כשותפה לביצוע אימות ומדידה דיגיטליים (MRV)

Nyxoah ממנה את ליאם קלי למנכ"ל
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום על מינויו של ליאם קלי לתפקיד המנכ"ל, החל מה-1 באוקטובר 2026, במקומו של אוליבייה טלמן.

דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI