דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ExaGrid זכתה בתואר "חברת האחסון של השנה" זו השנה ה-5 ברציפות, מטעם SDC Awards 2024
ExaGrid זכתה בתואר "חברת האחסון של השנה" זו השנה ה-5 ברציפות, מטעם SDC Awards 2024
חיים נוי |  11/12/24 |  צפיות: 1495

ExaGrid זכתה בתואר "חברת האחסון של השנה" זו השנה ה-5 ברציפות, מטעם SDC Awards 2024

שתי הזכיות של ExaGrid ב-SDC Awards נוספות לרשימה הנוצצת של פרסים בענף על אחסון של גיבוי בשכבות

מרלבורו, מסצ'וסטס, 10 בדצמבר 2024, (BUSINESS WIRE):

ExaGrid®, הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי בשכבות עם נעילת זמן הכוללת שכבה שאינה חשופה לרשת (תוך יצירת מרווח אוויר), מחיקה מושהה ועמידות בפני שינויים לצורך התאוששות ממתקפות כופר, הכריזה היום כי החברה קיבלה שני תארי כבוד בענף במהלך הטקס ה-15 השנתי של Storage Awards אשר נערך ב-28 בנובמבר 2024, בלונדון.

ExaGrid זכתה להכרה כחברת האחסון של השנה זו השנה החמישית ברציפות, וקו התקני Tiered Backup Storage שלה קיבלו הכרה כחידוש חומרת האחסון של השנה. קבלת ההכרה השנה מסמלת את השנה התשיעית של הזכיות עבור ExaGrid ב-SDC Awards (לשעבר SVC Awards).

הזוכים נבחרים בהתאם להצבעת הציבור. SDC Awards 2024 מכיר בחדשנות, במומחיות ובהצלחה של ענף ה-IT במגוון תחומים עיקריים, כולל פרסים על הגנת נתונים וגמישות במגזר האחסון ואבטחת הסייבר.

ExaGrid ממשיכה לחדש את פתרון Tiered Backup Storage שלה, והכריזה על מערכת מדרגית יחידה הגדולה ביותר בינואר 2024, אשר אפשרה גיבוי מלא של 6 פטה ביית, הנפח הגדול ביותר בענף עם מניעת כפילויות, ובמבנה פיזי מסוג 2U לייעול שטח המדף, כמו גם שילובים חדשים ביישומי גיבוי מובילים.

ExaGrid ממשיכה לקבל הכרה הודות פתרון אחסון הגיבוי בשכבות אותו היא מציעה, וזכתה בשנת 2024 בשמונה פרסים בתחום כולל:

*פרסי פריצת דרך בתחום הנתונים - פתרון השנה לגיבוי נתונים

*פרסי מחשוב הרשת - חברת השנה

*פרסי מחשוב הרשת - מוצר החומרה של השנה

*פרסי מחשוב הרשת - פרס תשואה על השקעה

*פרסי אחסון – יצרנית השנה של חומרת גיבוי ארגונית

*פרסי אחסון - פתרון האחסון של השנה - ארגוני

*פרסי SDC – חידושי השנה בתחום חומרת האחסון

*פרסי SDC – חברת אחסון של השנה

"זהו כבוד גדול עבורנו, להמשיך ולקבל את ההכרה שקיבלנו עבור פתרון הגיבוי בשכבות שלנו. ExaGrid מחויבת לחדשנות במוצר וכן להציע פתרון אחסון גיבוי אשר פותר את כל האתגרים בפניהם ארגונים ניצבים כשהם מבצעים גיבוי, וכן לספק את היכולת המקיפה ביותר של התאוששות מתוכנות כופרה ובעיות אבטחה בהשוואה לכל מערכת אחסון לגיבוי בענף", אמר ביל אנדרוז, נשיא ומנכ"ל ExaGrid. "ברכתנו שלוחה לעמיתינו שזכו, ותודתנו נתוני לצוות הפרסים של SDC ובמיוחד לכל מי שהצביע עבורנו".

אודות ExaGrid

ExaGrid מספקת אחסון גיבוי מדורג עם אזור נחיתה ייחודי מבוסס מטמון כוננים, מאגר החזקה לטווח ארוך וארכיטקטורת התרחבות. אזור הנחיתה של ExaGrid מספק את הגיבויים, השחזורים ואת אתחולי המכונות וירטואליות המהירים ביותר. מאגר ההחזקה מציע את העלות הנמוכה ביותר לשמירה לטווח ארוך. ארכיטקטורת ההתרחבות של ExaGrid כוללת התקנים מלאים ומבטיחה חלון גיבוי באורך קבוע ככל שהנתונים גדלים, ומבטלת שדרוגים יקרים והתיישנות מוצרים. ExaGrid מציעה את גישת אחסון הגיבוי הדו-שכבתי היחידה עם שכבה שאינה מחבורת לרשת, מחיקות מושהות ואובייקטים בלתי ניתנים לשינוי להתאוששות מהתקפות של תוכנות כופר.

ל-ExaGrid מהנדסי מערכי מכירות וטרום-מכירה פיזיים במדינות הבאות: ארגנטינה, אוסטרליה, בנלוקס, ברזיל, קנדה, צ'ילה, חבר העמים, קולומביה, צ'כיה, צרפת, גרמניה, הונג קונג, הודו, ישראל, איטליה, יפן, מקסיקו , המדינות הנורדיות, פולין, פורטוגל, קטאר, ערב הסעודית, סינגפור, דרום אפריקה, דרום קוריאה, ספרד, טורקיה, איחוד האמירויות הערביות, בריטניה, ארצות הברית ואזורים נוספים.

בקרו אותנו בכתובת exagrid.com או התחברו אלינו בלינקדאין. ראו מה יש ללקוחות שלנו לומר על חוויות ExaGrid שלהם ולמדו מדוע הם מקדישים כעת הרבה פחות זמן לגיבוי בסיפורי ההצלחה של הלקוחות שלנו. ExaGrid גאה בדירוג NPS 81+ שלה!

ExaGrid הוא סימן מסחרי רשום של חברת ExaGrid Systems, Inc. כל הסימנים המסחריים האחרים הם רכוש בעליהם המתאימים.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/54164218/en

אנשי קשר

תקשורת:
מרי דומניצ’לי
ExaGrid
[email protected]

מקור: ExaGrid

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מביאה רובוטים דמויי-אדם לענף האירוח במסגרת שותפות פורצת דרך עם המלונות נובוטל ו-Mercure Singapore on Stevens.
הפריסה המתוכננת במתחם, הכולל 772 חדרים, משלבת רובוטיקה שירותית עם מחקר על יישומים עתידיים של רובוטים דמויי-אדם בתחומי משק הבית ואירוח אירועים.

קרן הפיתוח הסעודית מודיעה על התקדמות בפרויקט הכביש המהיר פרישטינה–מיטרוביצה בקוסובו
קרן הפיתוח הסעודית (SFD) השתתפה היום לצד ממשלת קוסובו בטקס חנוכת הכביש המהיר פרישטינה–מיטרוביצה, המציין את השלמת הפרויקט הראשון של SFD בקוסובו ואבן דרך חשובה בשותפות בין שני הצדדים.

טולונה ממנה את איימי פנטון לתפקיד מנכ"לית החברה
המינוי משלים את תהליך חילופי ההנהגה המתוכנן, שעליו הוכרז ב-8 באוקטובר 2026. המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, כיועץ בכיר וכבעל מניות

רוזן, משרד מוביל בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי חברת Better Home & Finance Holding לפנות לקבלת ייעוץ
רוזן, משרד מוביל בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי חברת Better Home & Finance Holding לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – BETR

מועד אחרון בעניין XTI AEROSPACE
מועד אחרון בעניין XTI AEROSPACE: רוזן, עו"ד מוכר ומוערך בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי XTI Aerospace, Inc לשכור ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-27 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – XTIA

מועד האחרון בעניין CELSIUS
מועד האחרון בעניין CELSIUS: רוזן, עורך דין מיומן למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Celsius Holdings, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – CELH

מועד אחרון בעניין TBLA
מועד אחרון בעניין TBLA: רוזן, המייצג משקיעים ברמה הארצית, קורא למשקיעי Taboola.com Ltd לשכור ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-20 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – TBLA

OPPEIN, המותג המוביל לריהוט בהתאמה אישית, יטביע את חותמו ביריד קנטון ה-140
OPPEIN Home, שהוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג הריהוט הביתי המותאם-אישית המובילה בעולם, תשתתף בשלב השני של יריד קנטון (Canton Fair) ה-140, שייערך בין ה-23 ל-27 באוקטובר 2026.

BrainChip משיקה את Sequora: בינה מלאכותית בקצה שלא רק מזהה - היא מבינה ומגיבה
Sequora מרחיבה את היתרון המוכח של BrainChip בתחום החישה הפעילה תמידית בצריכה נמוכה במיוחד לבינה מלאכותית יוצרת

Axi משיקה אינטגרציית MCP המחברת חשבונות MT5 ל-Claude
בעוד הבינה המלאכותית ממשיכה לעצב מחדש את האופן שבו אנשים מקיימים אינטראקציה עם טכנולוגיה, תעשיית המסחר המקוון נכנסת לשלב חדש בהתפתחות של כלי המסחר
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI