דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מוסיפה ממד לטביעת הרגל באירופה עם Allyum בבלגיה
אנדרסן גלובל מוסיפה ממד לטביעת הרגל באירופה עם Allyum בבלגיה
חיים נוי 08/02/25 |  צפיות: 146

אנדרסן גלובל מוסיפה ממד לטביעת הרגל באירופה עם Allyum בבלגיה

סן פרנסיסקו, 7 בפברואר 2025, (BUSINESS WIRE):

Andersen Global אנדרסן גלובל מחזקת את הפלטפורמה שלה באירופה באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם Allyum, חברה מובילה למיזוגים ולרכישות (M&A) בבלגיה, ומוסיפה בכך ממד נוסף לפלטפורמת המס והמשפט באזור.

Allyum נוסדה בשנת 2004 על ידי המנכ"ל רפאל אבו, והיא מתמחה במתן שירותים פיננסיים מקיפים לחברות בגודל בינוני תוך התמקדות ספציפית בניהול עסקאות מצד המוכר מההתחלה ועד לסוף העסקה. לחברה ניסיון במיזוגים וברכישות, במיצוב פרטי, בייעוץ IPO, בהשקעות ארגוניות, בארגון מחדש של בעלי מניות ובניתוח ובתכנון פיננסיים.

"בעשור האחרון סייענו למאות חברות לבצע עסקאות מוצלחות, ופיתחנו קשרים מצוינות עם קרנות השקעה באזורנו", אמר רפאל. "שיתוף הפעולה שלנו עם Andersen Global מהווה הזדמנות מלהיבה ליישום הגישה המקיפה שלנו כלפי ייעוץ פיננסי באמצעות פלטפורמה גלובלית חסרת מתחרים".

"כשאנו ממשיכים להרחיב את יכולות המיזוג והרכש הגלובליות שלנו, רפאל, שותפו מרטין דלפין והצוות שלהם מביאים מומחיות רבת ערך וממד חדש אל הקשר שלנו עם לקוחות קיימים", אמר מארק ל. וורסאץ, יו"ר גלובלי ומנכ"ל אנדרסן. "לניסיון ש-Allyum מביאה עמה ערך עצום עבור לקוחותינו העושים את דרכם בזירת ה-M&A בבלגיה וברחבי אירופה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים, שמאות ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-18,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-500 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וכמו כן חֶברות שיתוף הפעולה שלה.

למידע נוסף:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Gallant Capital רוכשת את Altify, פלטפורמת תוכנה גלובלית מובילה לתכנון חשבונות להפעלת מכירות
Gallant Capital Partners ("Gallant") הודיעה על סגירת הרכישה של Altify (ה"חברה"). Altify היא פלטפורמת תוכנה מובילה להפעלת מכירות המספקת שירותי טרנספורמציית מכירות קריטיים לארגונים.

CGTN: סין מקדמת פיתוח כפרי בטיב מתקדם בהתאם לתנאים המקומיים
CGTN פרסמה מאמר על סיור הפיקוח של נשיא סין שי ג'ינפינג במחוז יונאן בדרום-מערב סין. באמצעות הצגת מאמציה של יונאן לקדם את "כלכלת הפרחים" ולטפח תיירות תרבותית, המאמר מדגיש את הדחיפה של המחוז לפיתוח כפרי איכותי בהתאם לתנאים המקומיים, במטרה לפרוץ דרך חדשה במרדף אחר המודרניזציה הסינית.

eXp Realty מושקת בפרו, יוצרת הזדמנויות ללא תחרות עבור סוכנים שיוכלו לבנות את עתידם
פרו הופכת למיקום הבינלאומי ה-25 שמאמץ את הרשת הגלובלית הצומחת במהירות של eXp Realty

מועד אחרון לתביעה נגד GO: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי Grocery Outlet Holding Corp. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להבטיח ייעוץ
מועד אחרון לתביעה נגד GO: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי Grocery Outlet Holding Corp. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 31 במרץ בתביעה ייצוגית בניירות ערך - GO

מועד אחרון לתביעה נגד EPIX: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי ESSA Pharma Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להבטיח ייעוץ
מועד אחרון לתביעה נגד EPIX: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי ESSA Pharma Inc. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 25 במרץ בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EPIX

מידע למשקיעי Dave Inc: אם סבלתם מהפסדים ב-Dave Inc (נאסד"ק: DAVE), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין לגבי זכויותיכם
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, ממשיך לחקור תביעות פוטנציאליות בניירות ערך בשם בעלי המניות של Dave Inc (נאסד"ק: DAVE) הנובעות מהטענות כי ייתכן ש- Dave פרסמה מידע עסקי מטעה מהותי לציבור המשקיעים.

מועד אחרון לתביעה נגד IAS: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי Integral Ad Science Holding Corp. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להבטיח ייעוץ
מועד אחרון לתביעה נגד IAS: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי Integral Ad Science Holding Corp. עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – IAS

התראת מועד אחרון לתביעה נגד NVO: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי Novo Nordisk A/S עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להבטיח ייעוץ
התראת מועד אחרון לתביעה נגד NVO: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, מעודד את משקיעי Novo Nordisk A/S עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – NVO

אנדי וולסקי מ-ExaGrid נכלל ברשימה היוקרתית Channel Leaders של CRN באזור APAC לשנת 2025
ExaGrid® , הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי בשכבות עם נעילת זמן הכוללת שכבה שאינה חשופה לרשת (תוך יצירת מרווח אוויר), מחיקה מושהה ועמידות בפני שינויים לצורך התאוששות ממתקפות כופר, הודיעה היום כי CRN® , מותג של The Channel Company, כלל את אנדי וולסקי, סגן נשיא ExaGrid לאזור EMEA ו-APAC בענייני מכירות, לרשימת Channel Leaders היוקרתית של CRN®לשנת 2025 באזור APAC.

GA-ASI השיגה אישור EMAR/FR 145 לארגוני תחזוקה עבור הפלטפורמות MQ-9A ו-MQ-9B
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI) מובילה עולמית במערכות כלי טיס בלתי מאוישים (כטב"מים), קיבלה את האישור היוקרתי EMAR/FR 145 לארגוני תחזוקה עבור תחזוקת רכיבים מ-DSAE, רשות כשירות הטיסה הצבאית המתמשכת הצרפתית.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI