דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Gradiant ו-GF Piping Systems חוברת במטרה להניע חדשנות וקיימות בתחום המים התעשייתיים
Gradiant ו-GF Piping Systems חוברת במטרה להניע חדשנות וקיימות בתחום המים התעשייתיים
חיים נוי 26/02/25 |  צפיות: 87

Gradiant ו-GF Piping Systems חוברת במטרה להניע חדשנות וקיימות בתחום המים התעשייתיים

השותפות האסטרטגית תחזק את יכולתה של Gradiant לספק פתרונות רבי עוצמה לטיפול במים עבור תעשיות קריטיות ברחבי העולם

בוסטון, 23 בפברואר 2025, (BUSINESS WIRE):

Gradiant, חברה מובילה בעולם בתחום הטיפול המתקדם במים ובמי שפכים, הכריזה על שותפות אסטרטגית עם GF Piping Systems, ספקית מובילה לפתרונות זרם. שיתוף פעולה זה מחזק את יכולותיה של Gradiant לספק פתרונות מודרניים ורבי עוצמה לטיפול במים עבור תעשיות חיוניות בעולם כולל מוליכים למחצה, תרופות ומינרלים קריטיים, זאת תוך חיזוק מעמדה המוביל בענף המים הגלובלי.

על פי תנאי ההסכם הלא בלעדי, GF Piping Systems תספק ל-Gradiant מוצרים ושירותים מוגדרים, תוך הבטחת ביצוע חלק של פרויקטים במתקני מפתח ברחבי העולם. רשת התמיכה הבינלאומית והחזקה של GF תספק ל-Gradiant גישה למומחיות טכנית 24/7 ולקבלת סיוע באתר הלקוח, תוך הבטחת מסירה אמינה ובזמן של פתרונות Gradiant במטרה לעמוד בדרישות התובעניות של ענפי תעשייה קריטיים.

GF Piping Systems מביאה עמה למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום החומרים המתקדמים, יכולות ייצור מובילות ומסירה מהירה לעמידה בדרישות המורכבות של פרויקטים גדולים לטיפול במים ברחבי העולם. החומרים בעלי הביצועים הגבוהים של GF Piping Systems, כמו גם מערכות האוטומציה והשירותים הגלובליים למחזור המים כולו תוכננו למיטוב היעילות והמהימנות וכדי להבטיח פעולה של תשתית קריטית בהתאם לתקנים מחמירים.

"השותפות משלבת את הטכנולוגיות המתקדמות של Gradiant לטיפול במים ואת מומחיותה בתהליכים עם הניסיון של GF Piping Systems בפתרונות זרמים מדויקים", אמר גובינד אלגפן, נשיא Gradiant. "יחדיו, אנו מעצימים את התעשיות החיוניות בעולם אשר מסתמכות עלינו לצורך התייעלות, שמירה על קיימות וגמישות בתפעול מתקני המים שלהן".

"השותפות שלנו עם Gradiant היא התאמה טבעית", ציין וולפגנג דורנפלד, ראש היחידה העסקית של GF Piping Systems לאזור אסיה. "שתי החברות מחוייבות להנעת פיתוחים טכנולוגיים עבור פתרונות בני קיימא לטיפול במים, זאת באמצעות מחקר ופיתוח במשותף. הודות לנוכחות הגלובלית שלנו, אנו יכולים לתמוך בפרויקטים של Gradiant ברחבי העולם באמצעות פתרונות הצנרת החדשניים והאמינים שלנו והודות ליכולת שלנו לספק שירות".

השותפות נחנכה במרכז חווית הלקוחות של GF Piping Systems בסינגפור, במעמד המסירה של מכונת ריתוך אינפרה אדום ה-100 מדגם IR-63M, אשר סימלה את מיקוד שיתוף הפעולה בחדשנות ובקיימות. מכונת הריתוך המודרנית תשלים את מרכז החדשנות הגלובלי של Gradiant בסינגפור, מוקד מוכר לחדשנות בתחום טכנולוגיית המים, אשר מניע פיתוחים פורצי דרך בטיפול במים תעשייתיים כדי לתת מענה לאתגרים החשובים בעולם בתחום המים.

אודות Gradiant


Gradiant היא חברה מסוג אחר לטיפול במים. החברה מציעה חבילה מלאה של פתרונות בולטים וקנייניים, מקצה לקצה, לטיפול במים ובמי שפכים אשר נוצרו על ידי המומחים הטובים ביותר בתחום המים. היא נותנת שירות לפעילות קריטית של לקוחות בענפים החיוניים ביותר בעולם כולל מוליכים למחצה, רוקחות, מזון ומשקה, ליתיום ומינרלים קריטיים ואנרגיה מתחדשת. הפתרונות היצירתיים של Gradiant מפחיתים את כמות המים הנצרכת ואת כמו מי השפכים שנפלטים מהתהליך, תוך שמירה על משאבים רבי ערך והמרת מי שפכים למים מתוקים. מטה החברה בבוסטון, היא נוסדה ב-MIT ולה 1,000 עובדים ברחבי העולם. ניתן לקבל פרטים נוספים בכתובת gradiant.com.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –

https://www.businesswire.com/news/home/54188508/en

למידע נוסף - מדיה

אנשי קשר בתאגיד
פליקס וונג
Gradiant, ראש מותג ויחסי ציבור גלובלי
[email protected]

מקור: Gradiant

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Axi חוגגת את שני הסוחרים הראשונים של Axi Select שזכו למימון בגובה מיליון דולר בסידני, אוסטרליה
ברוקרית ה-FX וה-CFD המקוונת המובילה, Axi, הכריזה בגאווה לפני מספר חודשים על סוחרי ה-Axi Select הראשונים אי פעם שהגיעו לרמת Pro M של תוכנית הקצאת ההון שלה, כאשר כל אחד מהם הבטיח מימון בגובה מיליון דולר.

DEBRICHEM® זכה בפרס ההישגיות של IIWCG לשנת 2025 עבור חדשנות בטיפול בפצעים
זכתה להכרה על הקידום הגלובלי של טיפול בפצעים באמצעות חדשנות ויעילות

Denodo Platform 9.2 מספקת חוויית שוק נתונים אינטואיטיבית הנתמכת בידי יכולות בינה מלאכותית יוצרת (GenAI) מתקדמות
המהדורה האחרונה מביאה שימושיות משופרת למשתמשים עסקיים תוך ייעול הפיתוח והניהול עבור משתמשים טכניים יותר

EBC Financial Group מעמיקה את מחויבותה להתאחד במאבק במלריה עם חידוש השותפות הגלובלית והענקת חסות לריצת ה-5K הראשונה אי פעם
משותפות אסטרטגית לפעילות עובדים גלובלית, EBC מצטרף לתנועה העולמית למיגור המלריה לצמיתות

Al Zorah מכריזה על שותפות עם Four Seasons לפתיחת אתר נופש יוקרתי בחוף הים ב-2026, באל זורה, עג’מאן
חברת הפיתוח אל זורה‏Al Zorah Development Company , שותפות בין שלטונות עג’מאן ו-Solidere International, יחד עם Four Seasons, הכריזו על תוכניות לפתיחת אתר נופש של Four Seasons Resort Ajman באל זורה בשנת 2026

משרד החאג' והעומרה בערב הסעודית מדגיש: "אין חאג' ללא היתר"
משרד החאג' והעומרה (Ministry of Hajj and Umrah ) הוא הגוף הממשלתי הרשמי בממלכת ערב הסעודית האחראי על הסדרה ופיקוח על העלייה לרגל לחאג' ולעומרה. המנדט שלו כולל ארגון מבצעי עלייה לרגל, הבטחת שלומם ורווחתם של עולי הרגל ואכיפת מדיניות רלוונטית.

VeriSilicon משיקה את הפלטפורמה המובילה בתחומה לתיכנון של רכיבי SoC לנהיגה חכמה
מספקת שירות מותאם וכולל משלב תיכנון השבבים והבדיקה ועד לקבלת אישור תאימות לרכב

HydroFleet מניעה קדימה את מהפכת המימן באמצעות שיתוף פעולה לוגיסטי עם HTWO באתר Savannah, ג'ורג'יה
תחנת תדלוק בנפח גבוה מבוססת מימן Class-8 הראשונה בתעשייה בארצות הברית

Bitget שחררה סקינים בלעדיים של LALIGA: לסחור באופן מסוגנן עם בארסה, ריאל מדריד ועוד
Bitget, הבורסה המובילה למטבעות קריפטוגרפים וחברת ה-Web3, השיקה הקמפיין החדשני Your Team, Your Skin: LALIGA on Bitget במהלך שמשלב את הריגוש של הכדורגל עם ההתרגשות של מסחר קריפטוגרפי.

מותג הספורט העולמי U.S. Polo Assn. מזנק לשיא של 2.5 מיליארד דולר במכירות קמעונאיות לשנת 2024
מותג הספורט העולמי U.S. Polo Assn. מזנק לשיא של 2.5 מיליארד דולר במכירות קמעונאיות לשנת 2024, מכוון ל-3 מיליארד דולר ול-1,500 חנויות U.S. Polo Assn.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI