דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן ‏(DSRB) - הצהרה רשמית
קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן ‏(DSRB) - הצהרה רשמית
חיים נוי 12/12/25 |  צפיות: 132

קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן ‏(DSRB) - הצהרה רשמית

לונדון, 10 בדצמבר 2025, (BUSINESS WIRE):

ב-8 בספטמבר 2025 התכנסה קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן DSRB לפגישה ברמה גבוהה בעיר לונדון, בהשתתפות נציגים מ-37 מדינות, כולל כל חברות ה-G7, לצד נציבות האיחוד האירופי, נאט"ו, הפרלמנט האירופי, בנקים גלובליים וסוכנויות דירוג, כדי לדון ב-DSRB.

מספר ארצות כבר ציינו את כוונתן להתחיל בצעדים הרשמיים הנדרשים להקמת ה-DSRB.

דפוס מעורבות מדורג זה הוא סטנדרטי בהקמת מוסדות פיננסיים בינלאומיים, אשר בדרך כלל מתחילים עם קבוצת ליבה של מדינות עוגן ומתרחבים ככל שחברות נוספות מצטרפות דרך משא ומתן על האמנה וסבבי הון עוקבים.

ה-DSRB נועד להשלים את יוזמת SAFE של האיחוד האירופי, תוך מתן פלטפורמה רב-צדדית רחבה יותר, המאחדת מדינות החברות בנאט"ו ומדינות אזור האינדו-פסיפיק ומגייסת הון גלובלי כדי לבנות את יכולת המאזן הנדרשת למימון הוצאות ההגנה של מדינות והשקעות חוסן ארוכות טווח.

היוזמה ממשיכה להתקדם מול ממשלות, עם מסלול ברור לשלב העבודה הבא: דיונים בין מדינות מייסדות, פיתוח האמנה, וגיבוש ההון. ה-DSRB ממשיך להיות מחויב לתמוך בבסיס תעשייתי משותף, שיהיה חזק ועמיד יותר באמצעות מימון ארוך טווח ובקנה מידה רחב.

אנשי קשר

[email protected]

מקור: קבוצת הפיתוח של ה-DSRB

Defence, Security and Resilience Bank (DSRB) Development Group

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
סר איוון שחרר את Love Is The Piece
המנון השלום של המאה ה-21

מאיץ התביעות של Quantexa זמין כעת ב-Guidewire Marketplace, ומביא מודיעין לקבלת החלטות בזמן אמת לשוק תביעות הביטוח
האינטגרציה עם Guidewire ClaimCenter ב-Guidewire Cloud מסייעת לחברות ביטוח להפחית דליפות, להאיץ את הזמן לערך ולקבל החלטות חכמות יותר לגבי תביעות באמצעות נתונים מהימנים ומקושרים

WEF26: ערב הסעודית הופכת ל"כלכלה מקשרת" ככל שהסחר העולמי מתפתח
מג'יד א. אלקסאבי, שר המסחר של ערב הסעודית, אמר בכינוס השנתי של הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס, כי הממלכה צפויה להפיק תועלת מהשינויים המתמשכים בשרשראות האספקה העולמיות.

Andersen Consulting מחזקת את מוצרי הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה בשיתוף Silver Creek
Andersen Consulting מכריזה על הסכם שיתוף פעולה עם Silver Creek, חברה מובילה בתחום אסטרטגיית נתונים, אנליטיקה, פיתוח אפליקציות ושירותי אוטומציה מבוססי בינה מלאכותית.

פסגת הממשלות העולמית לשנת 2026 תכלול את הכמות הגדולה ביותר של משתתפים בינלאומיים עד כה
WGS 2026 תארח את פורום ההשקעות ברמה גבוהה לאמריקה הלטינית והקריביים, ואת פסגת זוכי הפרסים העולמית - לראשונה בעולם

WEF26: ערב הסעודית מובילה מהלך עולמי חדש להגנה על שוניות האלמוגים ולניצול פוטנציאל הבינה המלאכותית
המשלחת הסעודית לפגישת השנתית של הפורום הכלכלי העולמי (WEF) לשנת 2026 הייתה עדה השבוע למספר הכרזות שמטרתן להתמודד עם אתגרים גלובליים דחופים.

Datavault AI Inc משלימה את רכישת API Media
ספקית הטכנולוגיה API Media מרחיבה את Datavault AI ואת טכנולוגיית ADIO הקניינית לשוק האירועים הנערכים באוויר הפתוח

WEF26: 'הון אנושי הוא המניע המרכזי של התחרותיות הכלכלית'
כדי שכלכלות ישמרו על תחרותיות בעתיד, עליהן לתעדף השקעות בהון אנושי, כך אמרה הנסיכה רימה בנדר אל-סעוד, שגרירת ממלכת ערב הסעודית בארצות הברית, בכינוס השנתי של הפורום הכלכלי העולמי (WEF) לשנת 2026.

Andersen Consulting מחזקת את היצע שירותי הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה עם הוספת Internet & Idee
Andersen Consulting חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם Internet & Idee, סוכנות ייעוץ דיגיטלי שבסיסה באיטליה, ובכך משפרת את יכולתה לספק פתרונות משולבים ומונעי טכנולוגיה.

ExaGrid מכריזה על פתרון אחסון גיבוי מדורג All Flash/SSD
הפתרון החדש של ExaGrid מציע את הגיבויים המהירים, הניתנים להרחבה והבטוחים ביותר בתעשייה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI