דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים DIP תתחיל להציע תשלום סיוע למי שמועסקים במשרה חלקית או בחוזה באמצעות השירותים של DIP אם הם לא יכולים לעבוד בגלל מחלה שקשורה לנגיף הקורונה
DIP תתחיל להציע תשלום סיוע למי שמועסקים במשרה חלקית או בחוזה באמצעות השירותים של DIP אם הם לא יכולים לעבוד בגלל מחלה שקשורה לנגיף הקורונה
חיים נוי 10/03/20 |  צפיות: 2133

DIP תתחיל להציע תשלום סיוע למי שמועסקים במשרה חלקית או בחוזה באמצעות השירותים של DIP אם הם לא יכולים לעבוד בגלל מחלה שקשורה לנגיף הקורונה

טוקיו, 9 במרץ 2020, (BUSINESS WIRE):

DIP Corporation (להלן: DIP), מטה: מינטו-קו, טוקיו יפן; נשיא ומנכ"ל: הידקי טומיטה, הודיעה ביום שני 9 במרץ שתתחיל להציע תשלום סיוע למי שמועסקים במשרה חלקית או בחוזה (ראו הערה להלן) באמצעות אתרי האינטרנט Baitoru, Baitoru NEXT או Hatarako.net, אם הם לא יכולים לעבוד בגלל מחלה שקשורה לנגיף הקורונה.

מסר מהידקי טומיטה, נשיא ומנכ"ל

"כיום אנו מתמודדים עם משבר כשההתפשטות של נגיף הקורונה יוצרת אווירה של פחד ברחבי העולם. כולנו דואגים ליקירינו, חברינו, ועמיתינו ללימודים ולעבודה. הקדשנו זמן רב כדי לדון מה DIP יכולה לעשות בנסיבות האלה.

"כמובן שנקטנו בצעדים זהירים ושקולים כדי למנוע את התפשטות המחלה, על ידי עידוד פרוטוקולים של עבודה מרחוק, אימוץ תוכניות של זמן גמיש, הגבלת העובדים שלנו משימוש ברכבות צפופות או התכנסות בקבוצות גדולות וכו'.

"יתר על כן, התחלנו להציע פרסום משרות חינם באתרי גיוס העובדים שלנו ללקוחות שזקוקים בדחיפות למחליפים לטווח קצר לעובדים הקבועים שלהם שנדרשים להישאר בבית עם ילדים בגלל הביטול של הלימודים והפעילויות בכל בתי הספר הציבוריים.

"אבל אנו חשים שאנחנו חייבים לעשות יותר.

"אני מבין שרוב המשתמשים שלנו הם עובדים במשרה חלקית או בחוזה, ואני מבין היטב שהם לא נהנים מההטבות של היעדרות בתשלום או קיצבת חופשה שמגנה על עובדים קבועים. כמה שזה לא נעים, אנחנו חייבים להכיר באפשרות שחלק מהמשתמשים האלה יכולים להידבק במחלה שקשורה לנגיף הקורונה ולעמוד בפני לחצים כספיים חמורים בגלל אובדן הכנסה. זאת בנוסף לעקה שנגרמת בגלל בעיות הבריאות שלהם.

"בנסיבות האלה חשבנו שנוכל להקל על חלק מהחרדה בקרב המשתמשים שלנו על ידי הצעת תשלום סיוע למי שאינם מוגנים על ידי רשתות הביטחון שיש לעובדים קבועים.

"לכן, אנחנו מודיעים היום על תוכנית של תשלום סיוע זמני למשתמשים שלנו שהם עובדים במשרה חלקית או בחוזה שחלו בגלל נגיף הקורונה. DIP תציע תשלום סיוע לתקופה של עד חצי חודש לאותם משתמשים שהשיגו עבודה באמצעות Baitoru, Baitoru NEXT או Hatarako.net בין ה-1 במרץ 2017 ועד עכשיו, אם הם אינם יכולים לעבוד בגלל מחלה שקשורה לנגיף הקורונה."

*חצי חודש = התקופה שאמורה להיות נחוצה לטיפול

לפרטים, פנו בבקשה לאתרים הבאים:

https://www.baitoru.com/pdt/shien2020(יפנית בלבד)
https://www.hatarako.net/contents/shien2020(יפנית בלבד)

רצוננו הכן הוא שהתוכנית הזאת תעניק מידה מסוימת של הקלה ושקט נפשי למשתמשים המוערכים שלנו, ואולי תביא חדשות טובות בימים עגומים אלה.

יתר על כן, אנחנו מקווים שתוכנית הסיוע הזאת תשמש כקרש קפיצה ליצירת שיח רחב יותר על השוני בתנאי העבודה בין עובדים במשרה חלקית ובחוזה ובין העובדים הקבועים.

בהתאם לפילוסופיה התאגידית שלנו, "אצלנו ב-DIP אנחנו רוצים להתחבר לחלומות, רעיונות ולהט כדי ליצור חברה טובה יותר", נמשיך לחשוב איך אנחנו יכולים לתרום את התרומה הטובה ביותר האפשרית כדי לקדם תנאי העסקה הוגנים וצודקים לכולם.

פרטי התשלום

אנשים זכאים: עובדים במשרה חלקית ובחוזה (משרה חלקית, משוגרים, בחוזה ומיקור חוץ, לא כולל עובדים קבועים) שמועסקים דרך Baitoru, Baitoru NEXT או Hatarako.net בין 1 במרץ 2017 ועד עכשיו שנאלצים להיעדר מהעבודה בגלל הידבקות בסוג החדש של נגיף הקורונה.

* לא חל אם יש תשלום כלשהו מהחברה (המעסיק) או מוסד ציבורי

  • סכום התשלום:סכום השווה למשכורת של חצי חודש (עד לסכום מירבי של 100,000 ין)
  • תקופת הקבלה שלבקשות לתשלום: החל מ-9 במרץ 2020

פרטים על תהליך הגשת הבקשות וכדומה:
https://www.baitoru.com/pdt/shien2020 (יפנית בלבד)
https://www.hatarako.net/contents/shien2020(יפנית בלבד)

הערה: למטרת תוכנית הסיוע הזאת, הביטוי "מועסקים במשרה חלקית או בחוזה" מתייחס לאותם עובדים שאינם עובדים קבועים וכולל עובדים במשרה חלקית, עובדים בחוזים לתקופה קצובה, ואלה שהושמו בחברה באמצעות סוכנויות שיגור ומיקור חוץ. כדי להיות זכאי לתוכנית הסיוע חובה שהעובד השיג עבודה באמצעות Baitoru, Baitoru NEXT או Hatarako.net בין ה-1 במרץ 2017 ועכשיו, וחובה שהוא אינו יכול להיות בעבודה בגלל הידבקות בנגיף הקורונה.

פרופיל החברה

שם החברה: DIP Corporation
הוקמה: מרץ 1997
הון: 1,085 מיליון ין (נכון לסוף נובמבר 2019)
מספר עובדים: 1,967 (נכון ל-1 באפריל 2019. עובדים קבועים)
רשומה בשוק: TSE 1st section
מכירות שנתיות: 42.1 מיליארד (שנת הכספים שהסתיימה בפברואר 2019)
אתר: https://www.dip-net.co.jp/en/company/overview

אם יש אי התאמה כלשהי בין המסמכים בשפה האנגלית והמסמכים בשפה היפנית, המסמכים בשפה היפנית יגברו.

צפו בגרסת המקור באתר www.businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200309005474/en/

אנשי קשר

DIP Corporation PR team(ביפנית)
+81-3-6628-4070
[email protected]

Daryl Bradley(באנגלית)
+81-90-2134-4857
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
CGTN: יותר ממסע: כיצד עומס הנסיעות בפסטיבל האביב משקף את סין המשתנה
עומס הנסיעות של פסטיבל האביב 2026 התחיל ב-2 בפברואר ויימשך 40 יום, ויסתיים ב-13 במרץ. לקראת ההגירה השנתית הזו, CGTN פרסם כתבה מרכזית שבוחנת כיצד האירוע עבר את תפקידו כתופעה תחבורתית, והפך לעדשה ייחודית דרכה ניתן לצפות בשינוי החברתי של סין.

QNA Marcom and Events מחזקת את הנוכחות שלה באסיה פסיפיק עם השקת משרד במומבאי
מטה חדש באזור אסיה-פסיפיק יקדם כנסים מגוונים ורחבי היקף ואירועים מרכזיים בתעשייה, ובניית מותגים עבור חברות מובילות ברחבי האזור.

100 בתי הקפה הטובים בעולם 2026 עם DaVinci Gourmet: דירוג בתי הקפה העולמי ייחשף במדריד
הרשימה תוכרז ב-16 בפברואר במהלך CoffeeFest מדריד, לאחר הערכת יותר מ-15,000 בתי קפה מרחבי העולם מדד מפתח לקהילת הקפה העולמית: למעלה מ-800 מומחים בתעשייה ו-350,000 קולות ציבור עיצבו את הדירוג הסופי

WENDEL: הסכם למכור את Stahl, המובילה העולמית בציפויים מיוחדים לחומרים גמישים, להנקל
חברת Wendel (Euronext: MF.FP) מודיעה כי חתמה על הסכם למכירת אחזקותיה ב-Stahl (לא כולל Muno) תמורת שווי ארגוני של 2.1 מיליארד אירו ל- Henkel, חברה מובילה עולמית בתחום הציפויים והדבקים שבסיסה בגרמניה, המשרתת מגוון רחב של שווקים תעשייתיים וצרכניים.

אנדוספן מודיעה על נתונים חיוביים של שנה אחת ממחקר ה-FDA המרכזי של TRIOMPHE עבור מערכת NEXUS® Aortic Arch Stent-Graft
Endospan (אנדוספן), חברה בבעלות פרטית עם פתרונות חלוציים לתיקון אנדווסקולרי של מחלת קשת אבי העורקים (aortic arch disease), הכריזה היום על תוצאות המחקר השנתי שלה TRIOMPHE Investigational Device Exemption (IDE), אשר בחן את מערכת השתלת התומכן של קשת אבי העורקים NEXUS (NEXUS® Aortic Arch Stent-Graft System) שהוצגה במהלך המפגש השנתי של אגודת מנתחי בית החזה (STS) בניו אורלינס

סימה גנוואני וד אירחה ערב VIP בלעדי לציון השקת קולקציית Kay Beauty × FSP Kay Kouture של Nysaa באיחוד האמירויות הערביות
סימה גנווני וד, מייסדת ויו"ר Apparel Group, אירחה ערב VIP בלעדי בביתה כדי לחגוג את השקת קולקציית Kay Kouture של Kay Beauty × Falguni Shane Peacock (FSP) באיחוד האמירויות הערביות, הזמינה כעת ב- Nysaa, יעד יופי רב-ממותגי רב-ערוצי, שנוצר כמיזם משותף בין Nykaa, חברת היופי והלייף סטייל המובילה בהודו, לבין Apparel Group, תאגיד בשווי מיליארדי דולרים מאז 1996 שבסיסו בדובאי, איחוד האמירויות הערביות.

לאן באמת נוסעים הנוסעים העסקיים ב-2026, לפי Holafly
מרכזי עסקים מובילים לשנת 2026 לפי Holafly

Cronos Group משיקה את מותג הפרימיום Lord Jones® בישראל ומקדמת אסטרטגיית מוצרים גלובלית חוצת גבולות
חברת Cronos Group Inc. (נאסד"ק: CRON; TSX: CRON) (“קרונוס” או “החברה”), מהחברות הגלובליות המובילות בעולם הקנאבינואידים, הודיעה היום על השקת מותג הקנאביס פרימיום Lord Jones® בישראל.

EZVIZ פורצת דרך באבטחה חיצונית עם משפחת מצלמות מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi
EZVIZ פורצת דרך באבטחה חיצונית עם משפחת מצלמות מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi, ומתמודדת עם אתגרים יומיומיים עם השראה לתרחישים חדשים, מבתים ועד לטבע משפחת מצלמות EZVIZ מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi – השקת בכורה

Atos מוקמה כמובילה ב- IDC MarketScape™: הערכת ספקים בניהול זיהוי ותגובה (MDR) במזרח התיכון לשנת 2025
Atos דורגה בקטגוריית המובילים בדו"ח IDC MarketScape לשנת 2025: שירותי זיהוי ותגובה מנוהלים (MDR) במזרח התיכון (מסמך #META53011825, אוקטובר 2025). הכרה זו משקפת את המחויבות וההשקעה המתמשכת של Atos במתן שירותי אבטחה מנוהלים במזרח התיכון, המשלבים נוכחות מקומית חזקה עם קנה מידה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI