דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים התפקיד של פול בראונינג מתרחב למנהל אזורי ראשי של האמריקות ומנהל אזורי ראשי משותף של אירופה, המזרח התיכון ואפריקה ב-MHPS
התפקיד של פול בראונינג מתרחב למנהל אזורי ראשי של האמריקות ומנהל אזורי ראשי משותף של אירופה, המזרח התיכון ואפריקה ב-MHPS
חיים נוי 04/06/20 |  צפיות: 2639

התפקיד של פול בראונינג מתרחב למנהל אזורי ראשי של האמריקות ומנהל אזורי ראשי משותף של אירופה, המזרח התיכון ואפריקה ב-MHPS

יוביל את המשימה לאפשר ללקוחות לסלק פחמן מרשתות החשמל ולקדם את השגשוג של בני האדם

יוקוהמה, יפן, 3 ביוני 2020, (BUSINESS WIRE):

פול פ. בראונינג, הנשיא והמנהל הכללי של Mitsubishi Hitachi Power Systems Americas, Inc., מונה ב-1 באפריל 2020 לתפקיד מורחב של מנהל אזורי ראשי של האמריקות ומנהל אזורי ראשי משותף של אירופה, המזרח התיכון ואפריקה. כמנכ"ל של האמריקות, בראונינג מנהל שני עסקים גלובליים שהמטות שלהם בארצות הברית ושלושה עסקים אזוריים באמריקה הצפונית והדרומית. כמנהל אזורי ראשי משותף, הוא עובד עם מנהלים ראשיים וצוותי ההנהלה שלהם כדי לתאם תכנון אסטרטגי, ניהול מותגים ותכנון ארוך טווח אחר באזור אירופה, המזרח התיכון ואפריקה ובעולם.

בניהולו של בראונינג, MHPS Americas התרחבה לאמריקה המרכזית והלטינית, ומיצבה את החברה כמתחרה מובילה בשוק האנרגיה של אמריקה הלטינית. בראונינג גם הוביל את הרחבת השוק לפיתוח פרויקטים של חשמל מאנרגיה מתחדשת, אגירת אנרגיה ומוצרי ושירותי בינה מלאכותית.

קן קאוואי, הנשיא והמנהל הכללי של MHPS, אמר: "בנוסף לניהול מיומן והגדלה מצוינת של השוק ב-MHPS Americas, בראונינג מביא ניסיון ניהולי גלובלי נרחב בייצור חשמל מבוזר וריכוזי, וגם בפעילויות עיבוד ושינוע וזיקוק ושיווק של נפט וגז בצפון אמריקה. אנחנו מצפים לתרומות שיתרום בתפקידים הנוספים החדשים שלו באמריקות, אירופה, המזרח התיכון ואפריקה".

בראונינג אמר: "תעשיית החשמל עוברת שינוי מהיר. אף חברה אחרת לא ממוצבת באופן רחב כמו MHPS לשרת את המגה מגמות של סילוק פחמן וקידום השגשוג של בני אדם באזור אירופה, המזרח התיכון ואפריקה. יחד עם ההנהלה המקומית שלנו והלקוחות שלנו, ניצור שינוי אנרגטי".

לפני שהצטרף ל-MHPS Americas, בראונינג שימש כנשיא ומנהל כללי של Irving Oil Company Limited, שהיא הבעלים והמפעילה של בית הזיקוק לנפט והמסוף ליבוא נפט גולמי הגדולים ביותר בקנדה ושותפה במיזם המשותף של המסוף היחיד בקנדה ליבוא גז טבעי נוזלי.

לפני שהצטרף ל-Irving Oil, בראונינג היה נשיא ומנהל כללי של חטיבת המוצרים התרמיים של GE Power & Water בסקנקטדי, ניו יורק, שבה הוא והצוות שלו פיתחו מוצרים חדשים לתעשיית ייצור החשמל, ומכרו וביצעו פרויקטים של ייצור חשמל בקנה מידה של חברות שירותים ציבוריים ברחבי העולם.

מוקדם יותר בקריירה שלו, בראונינג עבד ב-Caterpillar Corporation במגוון של תפקידי ניהול, כולל מנהל כללי של Caterpillar Motoren בקיל, גרמניה, סגן נשיא למוצרי מכונות טורבו של Solar Turbines בסן דייגו, קליפורניה ומנהל כללי של מפעל ייצור בטיחואנה, מכסיקו. הוא החל את הקריירה שלו ב-GE Corporate Research and Development בניסקאיונה, ניו יורק.

לבראונינג יש תואר ראשון במדעים בהנדסת מטלורגיה ומדע החומרים מאוניברסיטת קרנגי מלון ותואר שני במדעים בהנדסת חומרים מהמכון הפוליטכני רנסלר. הוא היה חבר במועצות המנהלים של eSolar ו-Fuel Cell Energy.

אודות Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd.

Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd. (MHPS), שהמטה שלה ביוקוהמה, יפן, היא מיזם משותף שהוקם ב-2014 על ידי Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. ו-Hitachi, Ltd. ומשלב את הפעילויות שלהן במערכות ייצור חשמל תרמיות ועסקים קשורים אחרים. MHPS מדורגת כיום בין הספקים המובילים בעולם של ציוד ושירותים לשוק ייצור החשמל, עם גיבוי של הון בסך 100 מיליארד ין ובערך 20,000 עובדים ברחבי העולם. המוצרים של החברה כוללים תחנות כוח GTCC (טורבינות גז עם מחזור משולב) ו-IGCC (מחזור משולב של גזיפיקציה משולבת של פחם), תחנות כוח (קיטור) מופעלות גז/ פחם/ נפט, דוודים, גנרטורים, טורבינות גז וקיטור, תחנות כוח גיאותרמיות, AQCS (מערכות לבקרת איכות האוויר), ציוד היקפי לתחנות כוח ותאי דלק של תחמוצת מוצקה (SOFC). למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר החברה בכתובת https://www.mhps.com.

תעקבו אחרינו בכתובת https://twitter.com/MHPS_Global או http://www.linkedin.com/showcase/mhps

אנשי קשר

Naoya Kanamura
Deputy Manager
Corporate Communications Group
Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd.
Mobile: +81-(0)80-9592-0069
E-mail: [email protected]

מקור: Mitsubishi Hitachi Power Systems Americas, Inc.

גלריית תמונות/ מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/52229778/en

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
CGTN: יותר ממסע: כיצד עומס הנסיעות בפסטיבל האביב משקף את סין המשתנה
עומס הנסיעות של פסטיבל האביב 2026 התחיל ב-2 בפברואר ויימשך 40 יום, ויסתיים ב-13 במרץ. לקראת ההגירה השנתית הזו, CGTN פרסם כתבה מרכזית שבוחנת כיצד האירוע עבר את תפקידו כתופעה תחבורתית, והפך לעדשה ייחודית דרכה ניתן לצפות בשינוי החברתי של סין.

QNA Marcom and Events מחזקת את הנוכחות שלה באסיה פסיפיק עם השקת משרד במומבאי
מטה חדש באזור אסיה-פסיפיק יקדם כנסים מגוונים ורחבי היקף ואירועים מרכזיים בתעשייה, ובניית מותגים עבור חברות מובילות ברחבי האזור.

100 בתי הקפה הטובים בעולם 2026 עם DaVinci Gourmet: דירוג בתי הקפה העולמי ייחשף במדריד
הרשימה תוכרז ב-16 בפברואר במהלך CoffeeFest מדריד, לאחר הערכת יותר מ-15,000 בתי קפה מרחבי העולם מדד מפתח לקהילת הקפה העולמית: למעלה מ-800 מומחים בתעשייה ו-350,000 קולות ציבור עיצבו את הדירוג הסופי

WENDEL: הסכם למכור את Stahl, המובילה העולמית בציפויים מיוחדים לחומרים גמישים, להנקל
חברת Wendel (Euronext: MF.FP) מודיעה כי חתמה על הסכם למכירת אחזקותיה ב-Stahl (לא כולל Muno) תמורת שווי ארגוני של 2.1 מיליארד אירו ל- Henkel, חברה מובילה עולמית בתחום הציפויים והדבקים שבסיסה בגרמניה, המשרתת מגוון רחב של שווקים תעשייתיים וצרכניים.

אנדוספן מודיעה על נתונים חיוביים של שנה אחת ממחקר ה-FDA המרכזי של TRIOMPHE עבור מערכת NEXUS® Aortic Arch Stent-Graft
Endospan (אנדוספן), חברה בבעלות פרטית עם פתרונות חלוציים לתיקון אנדווסקולרי של מחלת קשת אבי העורקים (aortic arch disease), הכריזה היום על תוצאות המחקר השנתי שלה TRIOMPHE Investigational Device Exemption (IDE), אשר בחן את מערכת השתלת התומכן של קשת אבי העורקים NEXUS (NEXUS® Aortic Arch Stent-Graft System) שהוצגה במהלך המפגש השנתי של אגודת מנתחי בית החזה (STS) בניו אורלינס

סימה גנוואני וד אירחה ערב VIP בלעדי לציון השקת קולקציית Kay Beauty × FSP Kay Kouture של Nysaa באיחוד האמירויות הערביות
סימה גנווני וד, מייסדת ויו"ר Apparel Group, אירחה ערב VIP בלעדי בביתה כדי לחגוג את השקת קולקציית Kay Kouture של Kay Beauty × Falguni Shane Peacock (FSP) באיחוד האמירויות הערביות, הזמינה כעת ב- Nysaa, יעד יופי רב-ממותגי רב-ערוצי, שנוצר כמיזם משותף בין Nykaa, חברת היופי והלייף סטייל המובילה בהודו, לבין Apparel Group, תאגיד בשווי מיליארדי דולרים מאז 1996 שבסיסו בדובאי, איחוד האמירויות הערביות.

לאן באמת נוסעים הנוסעים העסקיים ב-2026, לפי Holafly
מרכזי עסקים מובילים לשנת 2026 לפי Holafly

Cronos Group משיקה את מותג הפרימיום Lord Jones® בישראל ומקדמת אסטרטגיית מוצרים גלובלית חוצת גבולות
חברת Cronos Group Inc. (נאסד"ק: CRON; TSX: CRON) (“קרונוס” או “החברה”), מהחברות הגלובליות המובילות בעולם הקנאבינואידים, הודיעה היום על השקת מותג הקנאביס פרימיום Lord Jones® בישראל.

EZVIZ פורצת דרך באבטחה חיצונית עם משפחת מצלמות מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi
EZVIZ פורצת דרך באבטחה חיצונית עם משפחת מצלמות מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi, ומתמודדת עם אתגרים יומיומיים עם השראה לתרחישים חדשים, מבתים ועד לטבע משפחת מצלמות EZVIZ מבוססות סוללה עם 4G ו-Wi-Fi – השקת בכורה

Atos מוקמה כמובילה ב- IDC MarketScape™: הערכת ספקים בניהול זיהוי ותגובה (MDR) במזרח התיכון לשנת 2025
Atos דורגה בקטגוריית המובילים בדו"ח IDC MarketScape לשנת 2025: שירותי זיהוי ותגובה מנוהלים (MDR) במזרח התיכון (מסמך #META53011825, אוקטובר 2025). הכרה זו משקפת את המחויבות וההשקעה המתמשכת של Atos במתן שירותי אבטחה מנוהלים במזרח התיכון, המשלבים נוכחות מקומית חזקה עם קנה מידה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI