דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"
DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"
חיים נוי 25/09/20 |  צפיות: 2024

DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"

טייסונס, וירג'יניה, 24 בספטמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

DXC Technology (NYSE:DXC) הציגה היום את המינויים האחרונים בהנהלה שלה שמחזקים עוד את צוות ההנהלה של DXC, ורובם הצטרפו ל-DXC בשנה האחרונה. הצוות הזה מביא לשוק את "DXC החדשה", שמתמקדת בלקוחות שלה ובאנשים שלה, כשהוא מוציא לפועל את מסע השינוי של החברה.

הנהלת תיק הלקוחות של DXC

בשנה האחרונה המנכ"ל מייק סלבינו גייס מנהלים חדשים מענף שירותי מחשוב שמביאים ניסיון עצום בהספקת שירות ללקוחות, מתן השראה לאנשים וניהול והגדלת עסקים. DXC מודיעה על המינויים והשינויים הבאים בצוות שינהל את העסקים של DXC ויוביל את ביצוע מסע השינוי של DXC:

  • האמריקות ינוהלועל ידי ג'ים בריידי ודייוויד סוויפט. ג'ים הצטרף ל-DXC ביוני 2020 מאקומן, שם היה מנהל התפעול הראשי וקודם לכן עבדבאקסנצ'ור והאניוול. דייוויד סוויפט הצטרף ל-DXC בנובמבר 2019 מאקולייד שם היה מנהל השירות הראשי ובעבר עבדב-AonHewitt ואקסנצ'ור.
  • אזור אסיהפסיפיק ינוהל על ידי סילאן נאיאגם. סילאן עובד ב-DXC שש שנים ומנהל את אוסטרליה/ ניו זילנד ועכשיו ינהל גם אתאסיה כעסק אחד משולב.
  • אזור אירופה,המזרח התיכון ואפריקה ינוהל על ידי טום פטיט וסטיב טרפאי.טום הצטרף ל-DXC ביוני 2020 מאקסנצ'ור שם עבד 25 שנים, תפקידו האחרון היהמנהל כללי בכיר בעסקי הבריאות והשירותים הציבוריים של אקסנצ'ור. סטיב הצטרףל-DXC בנובמבר 2019 וקודם מילא תפקידים בכירים במיקור ורכשאסטרטגיים ב-QBEInsurance Group Ltd. וב-ZurichInsurance Company.
  • DXC/Luxoft אנליטיקה והנדסה תנוהל כיחידה עסקית שינהל אותה דמיטרי לושינין, שהיה המנכ"ל של Luxoft. דמיטרי ינהל עכשיו את העסק המאוחד DXC/Luxoft אנליטיקה והנדסה שהוא תחום צמיחה של DXC.

פונקציות במטה החברה

DXC ממשיכה לחזק את ההנהלה והתפעול של הפונקציות במטה החברה שתומכות בעסקים עם המינויים הבאים:

  • שיווק ותקשורת ינוהלועל ידי שרי וונקר,שתתמקד בבנייה מחדש של המותג חיצונית ופנימית כמנהלת שיווק ותקשורת ראשית.שרי הצטרפה ל-DXC באפריל 2020 מאקסנצ'ור, שם עבדה 24 שנים ותפקידה האחרון היהניהול השיווק ותקשורת של Accenture Technology.
  • את המחלקההמשפטית ימשיך לנהל הוותיק ב-DXC ביל דקלמן,שמשמש יועץ משפטי ראשי ומזכיר 12 שנים. ביל יעביר את תחומי האחריות שלוכמזכיר לזאפאר חסן,מנהל המשפט התאגידי, שהצטרף ל-DXC לפני שלוש שנים.

"אני מאוד מרוצה מצוות ההנהלה שהצלחנו ליצור כדי להניע את "DXC החדשה"", אמר סלבינו. "משכנו כמה כישרונות יוצאי דופן בענף ויחד עם המנהלים הקיימים יצרנו צוות הנהלה שיש לו היסטוריה חזקה במתן שירות ללקוחות ולאנשים. אני מצפה לעבוד באופן אישי עם הצוות הזה כדי להמשיך להוציא לפועל את מסע השינוי שלנו".

אודות DXC Technology

DXC Technology (NYSE: DXC) עוזרת לחברות גלובליות להפעיל את המערכות והפעילויות הקריטיות שלהן תוך ביצוע מודרניזציה של המחשוב, מיטוב של מבני הנתונים והבטחת אבטחה ומדרגיות בעננים ציבורים, פרטיים והיברידיים. עם עשרות שנים של יצירת חדשנות, החברות הגדולות ביותר בעולם סומכות על DXC שתתקין את מחסנית הטכנולוגיות הארגוניות שלנו כדי לספק רמות חדשות של ביצועים, תחרותיות וחוויות לקוח. למידע נוסף על הסיפור של DXC והמיקוד שלנו באנשים, לקוחות וביצוע תפעולי, בקרו בבקשה באתר www.dxc.technology.

אנשי קשר

Rich Adamonis, Corporate Media Relations, +1-862-228-3481, [email protected]
Shailesh Murali, M&A and Investor Relations, +1-703-245-9700, [email protected]

מקור:DXC Technology

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget וחוליאן אלברס משתפים פעולה כדי להראות כיצד GetAgent גורם לכל סוחר לשחק בצורה חכמה יותר
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה את הסרטון השני בסדרת שיתופי הפעולה שלה עם LALIGA, הפעם בכיכובם של אלוף הכדורגל חוליאן אלברס והסייען הקריפטוגרפי מועצם הבינה המלאכותית של הבורסה, GetAgent.

Expereo מקבלת הכרה כ"מקום עבודה מצוין לעבוד בו" באיחוד האמירויות לשנים 2025-2026"
Expereo, החברה המובילה בעולם לאספקת רשת כשירות (NaaS) אשר מחברת בין אנשים, מקומות ודברים בכל מקום, גאה להכריז כי קיבלה הכרה כ"מקום עבודה מצוין לעבוד בו" (Great Place To Work®) באיחוד האמירויות, זו הפעם הראשונה.

קבוצת EBC Financial נכנסת לדרום אפריקה ומקדמת התרחבות אסטרטגית באפריקה
EBC Financial Group מודיעה על אישור רגולטורי לחברת הבת שלה בדרום אפריקה, מה שממקם את החברה לגישה עתידית לשוק במגזר השירותים הפיננסיים המתפתח בדרום אפריקה.

Axi השתתפה בשבוע הפינטק בג'דה 2025, הציגה את מוצריה ושירותיה
Axi, מובילה פיננסית במסחר CFD ומט"ח מקוון, השתתפה בשבוע הפינטק של ג'דה 2025, שהתקיים ב-16-17 בנובמבר, במלון הילטון ג'דה בערב הסעודית.

פעילויות קידום והחלפת תרבות בינלאומיות לאמנויות לחימה סיניות התקיימו בדובאי
ב-27 בנובמבר התקיימה תערוכת חילופי אמנויות הלחימה סין-איחוד האמירויות 2025 "טיפוח חברות באמצעות אמנויות לחימה - תהודה הרמונית של דרך המשי" ב-Shangwu Kung Fu בדובאי, איחוד האמירויות

NPU IP VIP9000NanoOi-FS של VeriSilicon מקבל אישור ISO 26262 ASIL B
מרחיב את מגוון מוצרי ה-IP הפונקציונליים של החברה לבטיחות עם NPU IP

Perma-Pipe International Holdings, Inc.‎ סוגרת 52 מיליון דולר במענקי הרבעון השלישי, ומרחיבה את נוכחותה הגלובלית עם מרכזי נתונים בארה"ב ופרויקטים של Saudi Aramco
חברת ‏Perma-Pipe International Holdings, Inc.‎ ‏(נאסד"ק: PPIH) הודיעה כי סגרה מענקי פרויקטים בסך 52 מיליון דולר במהלך הרבעון השלישי של 2025, כולל 30 מיליון דולר שכבר הוכרזו בספטמבר.

Meltwater נבחרה כמובילה IDC MarketScape: פלטפורמות שיווק משפיענים עולמיות לחברות SMB לשנים 2025-2026
Meltwater, מובילה עולמית בתחום המדיה, המדיה החברתית ואינטליגנציה של משפיענים, זכתה להכרה כמובילה בהערכת הספקים החדשה IDC MarketScape: ניהול משפיענים עולמי לחברות SMB לשנים 2025–2026 (מסמך #US52967425, נובמבר 2025).

פלטפורמת התכנון Unison Planning™ של OMP, מונעת הבינה המלאכותית, משפרת את הזריזות בשרשרת האספקה ​​עבור McCormick & Co
OMP מסייעת ל-McCormick & Co, המובילה העולמית בשוק הטעמים, עם יוזמת תכנון עבור תפעול אוטונומי המונעת בידי בינה מלאכותית. שותפות זו מאפשרת ל-McCormick לנהל ייצור לפי הזמנה (ATO) כמו גם ייצור לפי מלאי (MTS) בתוך פלטפורמת Unison Planning™.

Nedap ו-iLOQ מכריזות על שותפות טכנולוגית אסטרטגית לפתרונות גישה שמוכנים לעתיד
Nedap (AMS:NEDAP), חברה מובילה עולמית לפתרונות אבטחה פיזיים, מכריזה על שותפות טכנולוגית אסטרטגית עם iLOQ, שחקנית מובילה במערכות נעילה ללא סוללות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI