דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"
DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"
חיים נוי 25/09/20 |  צפיות: 1998

DXC Technology מודיעה על מינויים בהנהלה כדי לתמוך ב-"DXC החדשה"

טייסונס, וירג'יניה, 24 בספטמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

DXC Technology (NYSE:DXC) הציגה היום את המינויים האחרונים בהנהלה שלה שמחזקים עוד את צוות ההנהלה של DXC, ורובם הצטרפו ל-DXC בשנה האחרונה. הצוות הזה מביא לשוק את "DXC החדשה", שמתמקדת בלקוחות שלה ובאנשים שלה, כשהוא מוציא לפועל את מסע השינוי של החברה.

הנהלת תיק הלקוחות של DXC

בשנה האחרונה המנכ"ל מייק סלבינו גייס מנהלים חדשים מענף שירותי מחשוב שמביאים ניסיון עצום בהספקת שירות ללקוחות, מתן השראה לאנשים וניהול והגדלת עסקים. DXC מודיעה על המינויים והשינויים הבאים בצוות שינהל את העסקים של DXC ויוביל את ביצוע מסע השינוי של DXC:

  • האמריקות ינוהלועל ידי ג'ים בריידי ודייוויד סוויפט. ג'ים הצטרף ל-DXC ביוני 2020 מאקומן, שם היה מנהל התפעול הראשי וקודם לכן עבדבאקסנצ'ור והאניוול. דייוויד סוויפט הצטרף ל-DXC בנובמבר 2019 מאקולייד שם היה מנהל השירות הראשי ובעבר עבדב-AonHewitt ואקסנצ'ור.
  • אזור אסיהפסיפיק ינוהל על ידי סילאן נאיאגם. סילאן עובד ב-DXC שש שנים ומנהל את אוסטרליה/ ניו זילנד ועכשיו ינהל גם אתאסיה כעסק אחד משולב.
  • אזור אירופה,המזרח התיכון ואפריקה ינוהל על ידי טום פטיט וסטיב טרפאי.טום הצטרף ל-DXC ביוני 2020 מאקסנצ'ור שם עבד 25 שנים, תפקידו האחרון היהמנהל כללי בכיר בעסקי הבריאות והשירותים הציבוריים של אקסנצ'ור. סטיב הצטרףל-DXC בנובמבר 2019 וקודם מילא תפקידים בכירים במיקור ורכשאסטרטגיים ב-QBEInsurance Group Ltd. וב-ZurichInsurance Company.
  • DXC/Luxoft אנליטיקה והנדסה תנוהל כיחידה עסקית שינהל אותה דמיטרי לושינין, שהיה המנכ"ל של Luxoft. דמיטרי ינהל עכשיו את העסק המאוחד DXC/Luxoft אנליטיקה והנדסה שהוא תחום צמיחה של DXC.

פונקציות במטה החברה

DXC ממשיכה לחזק את ההנהלה והתפעול של הפונקציות במטה החברה שתומכות בעסקים עם המינויים הבאים:

  • שיווק ותקשורת ינוהלועל ידי שרי וונקר,שתתמקד בבנייה מחדש של המותג חיצונית ופנימית כמנהלת שיווק ותקשורת ראשית.שרי הצטרפה ל-DXC באפריל 2020 מאקסנצ'ור, שם עבדה 24 שנים ותפקידה האחרון היהניהול השיווק ותקשורת של Accenture Technology.
  • את המחלקההמשפטית ימשיך לנהל הוותיק ב-DXC ביל דקלמן,שמשמש יועץ משפטי ראשי ומזכיר 12 שנים. ביל יעביר את תחומי האחריות שלוכמזכיר לזאפאר חסן,מנהל המשפט התאגידי, שהצטרף ל-DXC לפני שלוש שנים.

"אני מאוד מרוצה מצוות ההנהלה שהצלחנו ליצור כדי להניע את "DXC החדשה"", אמר סלבינו. "משכנו כמה כישרונות יוצאי דופן בענף ויחד עם המנהלים הקיימים יצרנו צוות הנהלה שיש לו היסטוריה חזקה במתן שירות ללקוחות ולאנשים. אני מצפה לעבוד באופן אישי עם הצוות הזה כדי להמשיך להוציא לפועל את מסע השינוי שלנו".

אודות DXC Technology

DXC Technology (NYSE: DXC) עוזרת לחברות גלובליות להפעיל את המערכות והפעילויות הקריטיות שלהן תוך ביצוע מודרניזציה של המחשוב, מיטוב של מבני הנתונים והבטחת אבטחה ומדרגיות בעננים ציבורים, פרטיים והיברידיים. עם עשרות שנים של יצירת חדשנות, החברות הגדולות ביותר בעולם סומכות על DXC שתתקין את מחסנית הטכנולוגיות הארגוניות שלנו כדי לספק רמות חדשות של ביצועים, תחרותיות וחוויות לקוח. למידע נוסף על הסיפור של DXC והמיקוד שלנו באנשים, לקוחות וביצוע תפעולי, בקרו בבקשה באתר www.dxc.technology.

אנשי קשר

Rich Adamonis, Corporate Media Relations, +1-862-228-3481, [email protected]
Shailesh Murali, M&A and Investor Relations, +1-703-245-9700, [email protected]

מקור:DXC Technology

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Xsight Labs חוברת ל-Edgecore Networks ומשיקה את ה-800G DPU הראשון בעולם במבנה כרטיס תוסף PCIe®
E1-AIC של Xsight כולל 64 ליבות Arm® N2 עם תפוקה של עד 800Gbps, וקובע רף ביצועים, יעילות ויכולת התאמה. מציע Host Virtualization/Offloading לאבטחת AI, לאחסון ולרשתות.

Antalpha מעגנת מימון של 150 מיליון דולר באגרת אוצר של Aurelion - יוזמת ה- Tether Gold Treasury בנאסד"ק
Prestige Wealth Inc (נאסד"ק: PWM) מתכננת לשנות את שמה ל-Aurelion Inc (נאסד"ק: AURE) בכפוף לאישורים גיוס פרטי בסך 100 מיליון דולר ומסגרת חוב בכירה בסך 50 מיליון

Mitiga מקבלת הכרה כ"פתרון השנה לאבטחה ארגונית בענן" בתוכנית פרסי CyberSecurity Breakthrough לשנת 2025
תוכנית הפרסים היוקרתיים, אשר מוענקת מדי שנה, מכירה בחברות ובמוצרים יוצאים מהכלל בתחום אבטחת המידע ברחבי העולם

Payroc משלימה את רכישת BlueSnap
הפלטפורמה המשולבת מאיצה אוטומציית AR ו-CNP

Andersen Consulting משפרת את מומחיותה בפיתוח מנהיגות בתוספת Insight Experience
Andersen Consulting ממשיכה לפתח את הפלטפורמה שלה באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם Insight Experience, חברה מובילה לפיתוח מנהיגות המוכרת הודות להדמיות העסקיות הניסיוניות שלה ולתוכניות הלמידה המשולבות.

Consertus משיקה חברה גלובלית למהפכה בשירותי דיגיטל, ייעוץ וביצוע עבור תוכניות לפרויקטים של נכסים
חברת Consertus, Inc, בגיבוי של Round Table Capital (RTC) Partners, הודיעה על השקתה הרשמית של חברת ניהול וייעוץ גלובלית לתוכניות נכסים, המשלבת חדשנות דיגיטלית, ייעוץ מומחה וביצוע פרויקטים בשירות מלא.

TripGift® מגשימה את החלומות ברשימת המשאלות של Glocal עם השקת מודלי כרטיסי מתנה ושווקים עבור יעדים חדשים עבור ערים, יעדים וחוויות
המנצחת של Travel Commerce Innovation, מספקת חבילות חוויות שנמצאות ברשימת המטרות ושווקי יעד עם תמיכה ב-103 מטבעות בניו יורק, לוס אנג'לס, מיאמי, לונדון, פריז, דובאי וטוקיו

GSK תחשוף המרת IBP מהירה עם OMP ב-Gartner Supply Chain Planning Summit
OMP תדגיש ב-Gartner Supply Chain Planning Summit לשנת 2025, שיערך בלונדון, כיצד GSK מאיצה את ההמרה הגלובלית שלה. חברת הבריאות הגלובלית תחשוף כיצד היא מעצבת מחדש את התכנון מקצה לקצה בכל עסקי התרופות והחיסונים שלה.

Corpay Cross-Border מרחיבה את השותפות הבלעדית עם אלופת המרוצים הגלובלית SailGP
Corpay תמשיך לספק ל-SailGP גישה אל פתרונות יצירתיים וגלובליים לתשלומים ולניהול מקיף של סיכוני מטבע

Zoom Phone הגיע ל-10 מיליון משתמשים, והוא משנה את הדרך בה עסקים מתחברים בעידן הבינה המלאכותית
Zoom Communications, Inc. (נאסד"ק: ZM) הודיעה כי Zoom Phone, פתרון מערכת הטלפוניה בענן שלה, המבוסס על בינה מלאכותית, עברה לאחרונה את רף 10 מיליון המשתמשים ברחבי העולם, ובכך החברה מציינת אבן דרך משמעותית במשימתה להביא מודרניזציה של התקשורת העסקית.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI