דף הבית אימון אישי אימון אישי - אחר מינון מותאם - מינון נכון של לקיחת דברים בחיי היום יום.
מינון מותאם - מינון נכון של לקיחת דברים בחיי היום יום.
אימון אישי / אליעד כהן - EIP.co.il 03/12/10 |  צפיות: 2548
מינון מותאם - מינון נכון של לקיחת דברים בחיי היום יום.

חיי היום יום מלאים במטלות שונות והאדם מנסה להתמודד עמן בהצלחה, לעתים מצליח ולעתים מועד. כאשר האדם מצליח הוא מרגיש שהוא על הגל הנכון אבל, כאשר הוא נכשל במשימה או לא מצליח כפי שרצה הוא מרגיש שהוא "פספס את הרכבת" ויש בדברים הללו אמת חלקית אבל, חצי אמת גרועה יותר משקר.

מה בעצם האמת כאן? האדם באותו זמן עשה את הדברים על הצד הפחות טוב. אבל מה ההמשך? האם יכל להיות אחרת? התשובה: לא, לא יכל להיות אחרת כי גם אם האדם יכל לעשות את הדברים מבחינה הבנתית הוא לא היה חזק נפשית להחזיק את הדברים.

יש טענה הסוברת שאם האדם רוצה להכין את עצמו ללימודים הוא יכול להיות שאנן ורק לקראת הסוף לתת את הדחיפה אבל, יש כאן פספוס תהליך חשוב שעלול האדם כפי שאמר לי מורה טוב בתחומו "לפספס את הרכבת" במלים אחרות לפספס את ההזדמנות שלו להצליח או לחילופין לא לממש את יכולתו וזה דבר שפחות רצוי לחפש, אין צורך להתפשר בבינוניות אפשר גם לממש את שיא היכולת.

ויש טענה אשר גורסת כי אפשר לדלג פה ושם והעיקר שמבינים אך, גם דעה זו לא הולכת באופן אשר עוזר לאדם באופן הראוי מפני שהאדם מפספס מיומנות חשובה בלימודיו.

דעה נוספת טוענת טיעון משכנע יותר והוא: על האדם לחלק את הלימוד למנות קטנות בכל פעם כדי שלשכל תהיה יותר אחיזה בדברים וכן, לפצח כל משימה בהתמדה כפי שאמר אחד המורים הטובים שהכרתי. ויש בדברים הגיון רב, כי אפשר לקחת את הדברים לחיי היום יום ולתת דוגמאות טובות ע"מ לחזק את הטיעון ואף מדבר שהוא פשוט מחיי היום יום.

ניתן לתת כדוגמא מחיי היום יום את עניין האכילה המבוקרת: כאשר אדם אוכל אכילה מבוקרת הוא יודע שהוא אוכל כדי להיות שבע וכשהאדם שבע הוא שקט. כאשר האדם סובל מהפרעות אכילה, הוא אוכל או יתר על המידה, או אוכל פחות מהרצוי. האדם לא אוכל את כל האוכל של כל היום במכה, הוא צריך לחלק את האוכל הזה למנות במהלך היום.

דוגמא נוספת היא, כאשר האדם נולד הוא מתחיל ללכת ונופל, הוא לא מתחיל מיד לעבוד, הוא צריך להתפתח בקצב מסויים, אין קיצורי דרך כאשר אדם מפסיד תהליך עליו ללמוד את מה שלא למד והוא אינו יכול ללמוד את הדברים במכה כי צריך זמן לעכל אותם במנות קטנות.

כך עניין לימודים מסוגים שונים, האדם לא יכול לתפוס במכה את הלימוד, קיים צורך לחזור על הדברים, לשנן אותם ולנתח כמה שיותר את הנושא לפי ההבנה של האדם. וכך האדם "לועס" את החומר "מטמיע" אותו וכל חזרה מגדילה את הסיכויים של האדם להצליח בלימוד.

ואלה בעצם עיקרי הדברים למרות שהם נראים כה פשוטים אך דווקא חזרה על מנות קטנות של חומר בכל פעם והתמדה של האדם והתלהבות כאילו הוא רק עכשיו למד את הדברים מקנה לו תחושה אמיתית של עשייה וביטחון אמיתי בידע הנרכש.

יש צורך להיות מעורה בדברים ולתת קצת מרחב מדי פעם, אך נשאלת השאלה, איך ניתן לדעת מתי לעשות הפוגה? מתי ללמוד? איך לזהות בין עצלות לבין עייפות? איך לזהות בין תירוץ מתחמק לבין קושי אמיתי? מתי לתת את הדחיפה בלימוד ומתי לנוח?

כל השאלות הללו באות מכך שהאדם לא מכיר את עצמו באמת, בנוסף לכך לכל אדם תתכן בעיה במקום אחר וכל אחד צריך חיזוק בעניין אחר. ואיך האדם יכיר את עצמו באמת? עליו תחילה בתור נקודת פתיחה להבין את הדברים כפי שהם ואז לראות באיזה אילוצים הוא נמצא ומה האפשרויות הניצבות בדרכו. ובעצם כפי שיש לאדם מנגנון של אכילה (הוא יודע מתי הוא רעב ומתי הוא שבע ומתי הוא צריך עוד אוכל ומתי הוא לא רעב וכן, מתי הוא מפסיק לאכול כדי שלא יזיק לעצמו) כך יש לאדם מנגנון החלטה שהוא לעתים מכוסה ב"אבק" מפני שאינו מפותח.

מנגנון ההחלטה פועל לפי ההבנה של האדם, ההבנה של האדם באותו הרגע. מנגנון ההבנה של האדם וכן, מנגנון ההחלטות של האדם יכולים לנסוק לרמות גבוהות יותר ככל שהאדם מפתח מיומנות בתכונות הללו. אלו מיומנויות חשובות לפיתוח, ככל שהאדם מסתכל על הדברים כפי שהם, ולומד מתי הוא עייף ומתי הוא משקיע בעצמו, הוא יודע מתי הוא נשאר "רעב" ומתי הוא צריך להשקיע יותר. וכן, הוא יודע מתי לעשות שיקול דעת נבון יותר מראייה מפוקחת יותר. ככל שהאדם יודע מה גורם לו להצליח ומה גורם לו לכישלונות הוא מכיר יותר את עצמו ואת הדרך להשיג את ייעודו.

לכל דפוס יש תוצאות משלו וככל שהאדם יודע איזה דפוס עוזר לו ואיזה דפוס מכשיל אותו, הוא יודע במה להשקיע יותר. הדבר דומה לאדם שיש לו עסק. כאשר הוא עושה מהלכים נבונים הוא מצליח בעסק וכאשר הוא עושה מהלכים פזיזים הוא עלול להפסיד. וכאשר האדם יודע לא לחזור על טעויות ולומד מהדברים ברצינות כדי להשיג הצלחה כלכלית, אז העסק מתחיל להתפתח.

האדם יכול להשקיע בעצמו הרבה מאוד יותר מכפי שהוא חושב שהוא משקיע, יש דברים בחיים שלא מובנים מאליהם ואחד מהדברים הללו זו ההשקעה של האדם בדברים החשובים לו. ואי אפשר להתקדם במכה בין לילה, יש צורך להשקיע בתהליך עד סופו באופן של מנות קטנות וחזרה על הדברים עד שהדברים מוטמעים היטב.

והאדם יכול לבסס את הדברים על המציאות בחיי היום יום ולראות מה נותן לו תוצאות ומה הדבר שישלים לו את הפאזל לא עשה אותו מקודם וכן יכול לעשות אותו עכשיו. לעתים גם האדם יכול להישבר מפני שהוא אומר לעצמו שהוא לא יעשה דבר מה והוא חוזר עליו וזאת רק מפני שלא הבין את הדברים עד סופם. על האדם לנסות להבין - למה הוא עושה את מה שהוא עושה ולא אחרת?

אפשר לציין שככל שהאדם מבין יותר את הסיבות למה כל דבר שהוא אינו מעוניין קורה לו, כך הוא מבין למה הרצון שלו פועל בדרך כזו ולא בדרך אחרת. ככל שהאדם מבין למה הרצון שלו פועל בדרך בה הוא פועל הוא מבין איך לתקן להבא. יש מצב שהאדם נופל בשאלות של עצמו, כפי ששאלות במבחנים מפילות אדם שאינו מוכן בהן, כך גם השאלות של האדם מפילות אותו והדברים הם אותם דברים. כי זה מעיין מבחן של האדם לראות האם השיטה שלו מצליחה לעמוד במצבי הקיצון או לא.

הנקודה העיקרית היא שהאדם יעשה את הדברים לטובתו ויזכור את המטרה שלו כאילו התחיל עתה כאילו רק עכשיו התחיל הכוונה היא להתחלה במובן ההתלהבות מהדברים. ומכל לימוד האדם לומד להבא ללימוד הבא איך לנהוג. והיתרון של האדם שזוכר שהוא צריך לפעול לטובתו ולזכור את המטרה שלו שהוא עושה את הדברים בהשקעה כראוי והדבר הכי חשוב זה לא לפחד מנפילות כי כך האדם מכיר יותר את הנקודות החלשות הדורשות תשומת לב.

ויש נקודה נוספת חשובה, כאשר האדם רוצה לעשות משהו באמת עליו להחליט עד הסוף ולא לוותר לשום דבר, זה כמו אדם שמנסה לשכנע מישהו אחר לעשות משהו אז האדם האחר מנסה להוכיח לו אחרת, זה מראה שאותו אדם עדיין לא הגיע להחלטה מלאה כי אם כן, לא היה מתייחס והיה ממשיך הלאה וממשיך עד הסוף. האדם צריך לעמוד על שלו בכל תוקף ולכן, עליו לתת אמון בתהליך ולעשות כל שביכולתו לעשות כדי שהתהליך יהיה הטוב ביותר.

והדברים לא פשוטים, כי יש לאדם כל מיני מחשבות של פרפקציוניזם וכל מיני מחשבות מבלבלות שאולי הוא לא עשה מספיק טוב, אולי הוא מעמיס על עצמו או מקל על עצמו יותר מדי. וגם בדברים הללו אם האדם יתבונן עליו ללכת עם האמת ולבדוק מה האמת. וגם אם הוא נכשל אפילו לפני רגע, אין צורך בהלקאה עצמית יש צורך בהבנה עצמית, להבין שההבנה הייתה שייכת לאותו הרגע וכרגע פג תוקפה ואפשר להעביר הילוך ולא קרה שום דבר.

בעצם כל הדבר הזה הוא תהליך גדול מאוד ולפעמים האדם נופל בתהליך אבל כאשר האדם לומד ללכת והוא נופל זהו תהליך טבעי שהאדם עובר בחייו. בכל נפילה האדם יכול לחזק את עצמו מחדש. כל נקודה חלשה, אם פעם פספס את הרכבת, הפעם יקדים אותה. אם פעם פספס הזדמנויות הפעם ידע לנצל אותן. אם פעם לא עמד על שלו, הפעם ילמד לעמוד על שלו ועל רצונו להשיג את המטרה עד הסוף.

ככל שהאדם מכיר את עצמו טוב יותר התוצאות יהיו טובות יותר, ואין צורך בבריחה מהמציאות כי בריחה רק גורמת לאדם "להחליד" ולכן הוא מגיע ל"ניקוי" ואז הוא עובר תהליך של הבנה עצמית ומגיעות אליו תובנות חדשות. תהליך ההבנה העצמית כרוך באומץ גדול לעמוד כנגד כל הסיכויים ולעשות שינוי אמיתי ללא נסיגה ועשיית המאמץ הגדול ביותר האפשרי.

ולעתים יש כעס עצמי והאדם כועס על המצב של עצמו כי הוא כעת במצב שהוא לא רוצה לא לצאת ממנו. הוא מרגיש במבוי סתום, הרעיון הוא אם האדם נכנס למבוי הזה באותה הדרך ייתכן והוא יכול לצאת ממנה. אם האדם נכנס לחוסר התמדה הוא בעצם התמיד בלא להתמיד אז כעת הוא יכול להתמיד בלהתמיד כי הוא התנסה כבר בהתמדה בדרך כלשהי. עליו רק לנתב את כוחותיו נכון בדרכו לפי האמת.

ואם הוא לא ידע לפתח שיקול דעת נכון ולכן נפל למקומות שנפל אז כעת הוא יכול לפתח את שיקול דעתו. ואם הוא לא היה עירני למעשיו ולא חקר את הדברים החשובים או עצם עין מלהביט בדברים החשובים בחייו וחי בהכחשה והדבר הזה הפיל אותו לאן שהפיל אותו, כעת אפשר לעשות את הפעולה ההפוכה בלהתאמן בלהסתכל על הדברים כפי שהם. כאשר האדם התאמץ לברוח מהדברים - המאמצים לקחו לו כוחות מיותרים, אבל הוא רכש מיומנות כדי להשקיע בדברים וכעת הוא יכול לבחור בהשקעה בדברים הנכונים.

ככל שהאדם קרוב למציאות הוא רחוק מההכחשה הוא קרוב למטרה ורחוק מההטעיה והוא רואה את המטרה מזווית ברורה יותר אשר משקפת לו אותה טוב יותר וקרוב מתמיד.

וכדי שהאדם מלכתחילה לא יצטרך "לפספס את הרכבת" עליו לעשות חשבון נפש ולשאול את עצמו מה המטרה החשובה לו וכן, מה האילוצים שיש לו, ומה האפשרויות שיש בפניו ואם האדם יתייחס לדברים לא יהיה צורך לרוץ אחרי רכבות כי הוא כבר יקדים את הרכבת ורק יחכה לרכבת מחייך 10 דקות לפני הזמן. וכל זאת ע"י מיומנות לראות את המציאות כפי שהיא באופן הבא: האדם מקבל את עצמו ואת המציאות כפי שהיא.

המאמר מאת מאמן אימון אישי + ייעוץ בחינם - Yeda.EIP.co.il | מאמן אימון אישי מרצה הרצאות

הכנס לאתר ותהנה מעוד מאמן אישי בנושא הסוד, תובנות, שכנוע, שיקול דעת, בעיות ועוד ...


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 אימון אישי / אליעד כהן - EIP.co.il

מאת אליעד כהן - מאמן אימון אישי + יעוץ אישי - לכל תחומי החיים ועוד

מחבר הספרים! אהבה בחיים / חיים בלי פחד / חיים טובים / להיות אלוהים / להצליח בכח המחשבה ועוד

הכנס עכשיו לאתר EIP.co.il ותהנה מאלפי מאמרים + הרצאות וידאו על כל נושאי החיים בכלל, ועל האושר שלך בפרט ...

מאמן אימון אישי חרדה פחד דיכאון קבלת החלטות זוגיות ויחסים ביטחון והערכה עצמית אהבה אושר להתמודד עם בעיות הצלחה מוטיבציה כסף והצלחה לחנך חינוך ילדים לשכנע מכירות שכנוע משמעות החיים בחירה חופשית חשיבה חיובית לחשוב חיובי ידע רוחניות מודעות הארה אלוהים להיות אלוהים בריאת העולם ברסלב רבי נחמן מברסלב פורום ברסלב אימון טיפול ייעוץ אישי

תכנסו ותהנו ...



 


מאמרים נוספים מאת אימון אישי / אליעד כהן - EIP.co.il
 
איפה ללמוד מכירות? ממי ללמוד מכירות, למכור כל דבר, למכור לכל אחד, תותח במכירות, קורס למכירות, סדנא למכירות, הדרכת מכירות, אומנות המכירה, אימון לאנשי מ
תותח במכירות, הדרכת מכירות, אימון לאנשי מכירות, קורס למכירות, אומנות המכירה, אימון אישי לאנשי מכירות, ייעוץ טיפולי, קואצ'ר מומלץ: עכשיו יש בעולם שלנו המון אנשי מכירות שמוכרים קורסים לאנשי מכירות. ש: דיברנו על זה כבר פעם אחת. אליעד: מדברים על זה עוד פעם סדנה לאנשי מכירות קורס לאנשי מכירות, שיטת מכירות מה שזה לא יהיה שיטות למכור. עכשיו אני רוצה לתת את הפרספקטיבה הבאה כשמישהו מביא לך שיטה כשאומרים לך "אני אלמד אותך איך למכור" איך אתה יכול לבדוק האם ועד כמה השיטה הזאת נכונה אז אפשרות ...

יעוץ זוגי, מתי לתת מתנות? כמה מתנות לתת? לא רוצה סקס, לא אוהב מתנות, ריחוק רגשי, בעיות בזוגיות, לא רוצה מתנות, האם לתת מתנות? נתינה חומרית, נתינה רגשי
לא נמשכת מינית, בעיות בזוגיות, חוסר משיכה מינית, ריחוק רגשי, יעוץ זוגי, מתי לתת מתנות, פסיכותרפיה הוליסטית, מטפל קוגניטיבי התנהגותי: איך יכול להיות מצב שמישהו נגיד לצורך העניין מעניק למישהו אחר מתוך אהבה נניח ודווקא זה שהוא מעניק לבן אדם האחר והבן אדם האחר נגיד אוהב את זה שמעניקים לו, שנייה רגע ואבל זה דווקא מרחיק אותו הבן אדם שמעניקים לו דווקא כאילו מרחיק ביניהם. עוד פעם אתה נגיד בא לילד שלך אתה קונה משהו אופניים, אוקי והילד שלך אוהב אתה האופניים והוא מרוצה מהאופניים ואין לו ...

מערכות יחסים, אופי או יופי, למה היא רוצה אותך? רוצה שיאהבו אותי בגלל מי שאני, למה אוהבים אותך? האם באמת אוהבים אותי? מה אוהבים בך? למה היא רוצה אותי?
מה אוהבים בך, למה היא רוצה אותי, רוצה שיאהבו אותי בגלל מי שאני, גולדיגריות, מערכות יחסים, אופי או יופי, מאמן אישי מומלץ, קואצ'ר מומלץ: עכשיו השאלה היא כזאת מהו האדם באמת בהקשר של הזוגיות, נגיד שמישהו אומר "תאהב אותי בגלל מי שאני לא בגלל מה שיש לי" ואז אתה אומר "אוקי ומי אתה באמת מה אתה" הרי כל מה שאתה יודע גם זה לא באמת אתה נכון, נגיד מה אתה נתת לדוגמא נגיד? ש: אוקי לדוגמא אין הבדל בין האדם לבין מה שיש לו זאת צורה אחת. אליעד: אוקי כי האדם לכשעצמו באמת מצד עצמו הוא כלום כאילו ...

טקסים אובססיביים, טיפול בתת מודע, קונפליקט רגשי, התנהגות אובססיבית, התנהגות טורדנית, טיפול ב ocd, הפרעת OCD, הפרעה לא הגיונית, התנהגות לא הגיונית, עומ
קונפליקט רגשי, התנהגות לא הגיונית, התנהגות אובססיבית, הפרעת OCD, התנהגות טורדנית, טקסים אובססיביים, מאמן אישי לחיים, גישור: עכשיו הנושא הוא כזה יש מצב שהבן אדם כשהתת מודע שלו, אוקי יש מודע ותת מודע מודע זה מה אתה חושב ותת מודע זה מה אתה מרגיש שאתה חושב כאילו משהו יותר פנימי קול פנימי נקרא, בסדר עכשיו יש מצב שזה עובד ככה אם הבן אדם התת מודע שלו והמודע שלו מסכימים אין לו בעיה עד כאן הבנו. התת מודע שלו אומר לו משהו מסוים המודע מסכים עם זה ואין בעיה לעומת זאת יש מצב שבתת מודע הוא ...

פחד ממחוייבות, שלבים בקשר זוגי, איך למנוע בגידה? לא רוצה להתחייב, לא רוצה להתחתן, פחד מחתונה, לא מוכן להתחתן, לגרום למישהי להיות רק איתך, לגרום למישהו
איך למנוע בגידה, לגרום למישהו לא לבגוד, לא רוצה להתחייב, פחד מחתונה, לא רוצה להתחתן, שלבים בקשר זוגי, קואצ'ר מומלץ, תמיכה נפשית: אוקי מה לעשות במקרה כשנמצאים עם מישהו במערכת יחסים שהוא מפחד ממחויבות אז זה יכול להיות מערכת יחסים זוגית ויכול להיות מערכת יחסים עבודה יכול להיות כל מיני מערכות יחסים. ש: מה הבעיה הוא לא רוצה להרגיש מאוים. אליעד: הוא לא רוצה מחויבות ואז זה מפרק את הקשר כי יש את הקטע הזה אנשים יוצאים ואז אומרים "טוב אז מה אנחנו אז אנחנו חברים אז אנחנו בני זוג מה אנחנו ...

איך ליצור התאהבות לאורך זמן? זוגיות לאורך זמן, איך לגרום למישהו לרצות אותך לאורך זמן? איך לגרום למישהו להתגעגע אליך? איך לגרום למישהו לא לשכוח אותך? כ
כמה מתנות לתת, איך לגרום למישהו להתגעגע אליך, נתינה חומרית, איך לגרום למישהו לא לשכוח אותך, איזה מתנות לתת, נתינה רגשית, מנטור, מטפל רגשי: וכאן אבאר עוד עיקרון בנושא של התאהבות, והוא שבן אדם אוהב בהווה את מה שעושה לו טוב בהווה. אבל בן אדם לא בהכרח יאהב בעתיד, את מה שעושה לו טוב בהווה. ז"א שאם אתה עושה למישהו טוב או רע בהווה, לא בהכרח שהוא יאהב או ישנא אותך בעתיד, למרות שכרגע הוא לדוגמא אוהב אותך, בגלל שאתה עושה לו כרגע טוב. ובמה תלוי אם הוא יאהב אותך בעתיד? תשובה: זה תלוי בעד ...

איך לגרום למישהו לאהוב משהו שהוא לא אוהב? איך לגרום לילד לאהוב ירקות? איך לשנות התניה של מישהו? איך לגרום למישהו לרצות משהו שהוא לא רוצה? איך להפוך שנ
איך להפוך שנאה לאהבה, בחורה בפרסומת, איך לגרום לילד לאהוב ירקות, איך לשנות דעות, איך להשפיע על אנשים, איך לגרום למישהו לאהוב משהו שהוא לא אוהב, מומלץ, קואצינג: אם ברצונך לגרום למישהו לאהוב משהו שהוא לא ממש אוהב אותו, אם ברצונך לגרום למישהו להיקשר למשהו, נסה לשלב את המשהו הזה, בתוך משהו אחר טוב, שהאדם השני כן אוהב. לדוגמא, נניח שילד לא אוהב לאכול ירקות. נסה ליצור אוכל שהילד ממש ממש אוהב, ונסה לשלב שם ירק כלשהו. במינון כזה או אחר. ככל שאדם מרגיש יותר טוב באופן כללי, כך יותר קל ...

איך להתחמק משאלות? איך לענות לשאלות בעייתיות? איך לא לענות למישהו? איך להעביר נושא? איך לזהות שאלות מניפולטיביות? איך לענות על שאלה שלא נוח לך איתה? א
איך לענות לשאלות בעייתיות, איך לא לענות למישהו, איך להעביר נושא, איך לזהות שאלות מניפולטיביות, איך לענות על שאלה שלא נוח לך איתה, איך לענות על שאלה מכשילה, ייעוץ פילוסופי, ייעוץ טיפולי: אם מישהו שואל אותך שאלה, ולא בא לך לענות לו לשאלה שהוא שאל, באפשרותך לענות לו, למהות השאלה שהוא שאל, ולגרום לו להיות מרוצה מהתשובה שענית לו, גם אם בפועל לא ענית למה שהוא שאל אותך. ז"א, כאשר מישהו שואל אותך שאלה מסוימת, יש סיבה למה הוא שאלה אותך את השאלה הזאת. ולא תמיד אתה רוצה לענות לו על השאלה ...

איך נוצרת התאהבות דמיונית? מהי שנאה דמיונית? איך לחזק אהבה? איך להיות חלק מהטוב של מישהו? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לחזק אהבה? איך ליצור חוויות
איך ליצור חוויות טובות, איך לחזק אהבה, איך לחזק אהבה, איך ליצור קשר רגשי, מהי שנאה דמיונית, איך להיות חלק מהטוב של מישהו, מטפל הוליסטי, מטפל קוגניטיבי התנהגותי: וכאן אבאר עוד דרך כיצד באפשרותך לחזק אהבה של מישהו כלפיך ולגרום לו לאהוב אותך ולהתאהב בך? ואיך נוצרת התאהבות דמיונית? ואיך נוצרת שנאה דמיונית? ואיך אפשר לחזק אהבה דמיונית? ואיך הדמיון יוצר התאהבות? ואיך באפשרותך ליצור משיכה והתאהבות? ועוד. וכפי שכבר הסברתי, האדם אוהב את מה שעושה לו טוב. והאדם נקשר למה שגורם לו להרגיש ...

למה לא אוהבים אותך? התאהבות לא הגיונית, אהבה, אוהב את מה שעושה לו רע, למה גברים אוהבים ביציות? נשים אוהבות גברים ששונאים אותן, כוונתך רצויה אך מעשיך א
למה לא אוהבים אותך, נשים אוהבות גברים רעים, אהבה, אוהב את מה שעושה לו רע, כוונתך רצויה אך מעשיך אינם רצויים, העיקר הכוונה, אימון אישי ועסקי, טיפול הוליסטי: וכאן אבאר את אחד העקרונות החשובים ביותר באהבה ובהתאהבות. ואיך יכול להיות שתעשה למישהו טוב ושתרצה לעשות לו טוב ושהוא ישנא אותך? ואיך יכול להיות שמישהו יעשה לאדם אחר רע, והאדם האחר עדיין יאהב אותו אפילו יותר? ואיך יכולה להיות התאהבות לא הגיונית? ולמה לפעמים גברים אוהבים נשים ביציות, שעל פניו נראה שהן עושות להם רע? ולמה לפעמים ...
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI